Quija demiş ki:Kolay gelsin herkese. Jackson sl3 ile esp MII hakkında fikir sormuştum cevaplayan arkadaşa teşekkürler. Online siteleri dolaşırken bir tanesinde jackson dk1 e rastladım. fiyat olarak sl3 ile aynı. ama yanılmıyorsam dk1 sl3'den farklı olarak USA yapımı. jackson dk1 , jackson sl3 ve esp mII, aynı fiyat aralığında benzer karakterlere sahip gitarlar. Ankaradaki mağazalarda bulunmadığından deneyemiyorum. Bu gitarlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar seçim yapmamda yardımcı olurlarsa çok sevineceğim. Teşekkürler...
DaveMustaine_64 demiş ki:bence birazcık daha para ekleyip x-9 al. 2 tane cort x-6, 2 tane de cort x-9 çalma fırsatım oldu, ikisinden de birer gitarı baya uzun süre çaldım diyebilirim. x-9 ve x-6 arasında çok fark var bence. x-9 fiyatına göre baya iyi bir gitar x-6 fiyatının gitarı bana sorarsan. Geçenlerde burda 250 dolara satıyordu birisi yanlış hatırlamıyorsam...
Ayrıca 300 milyona washburn de düşünebilirsin bence 🙂
7universe demiş ki:cry baby mi yoksa morley bad horsie mi? bana yardımcı olacak birileri vardır.
DaveMustaine_64 demiş ki:bence birazcık daha para ekleyip x-9 al. 2 tane cort x-6, 2 tane de cort x-9 çalma fırsatım oldu, ikisinden de birer gitarı baya uzun süre çaldım diyebilirim. x-9 ve x-6 arasında çok fark var bence. x-9 fiyatına göre baya iyi bir gitar x-6 fiyatının gitarı bana sorarsan. Geçenlerde burda 250 dolara satıyordu birisi yanlış hatırlamıyorsam...
Ayrıca 300 milyona washburn de düşünebilirsin bence 🙂
rockforever demiş ki:o zaman 250k takmak en idaeli... peki bunların markası falan varmı?
Ayrıca 5 yollu swtich falan da değişse farkedermi?
benim bildiğim dimarzionun swtichleri potları falan vardı diye biliyorum...
7universe demiş ki:cry baby mi yoksa morley bad horsie mi? bana yardımcı olacak birileri vardır.
Overactive demiş ki:manyetik değişimiyle idare eder demişsin...kendi orjinal manyetikler kötümü...bide idare ederdeki ölçüt nedir... eski gitarım B.C Rich warlock du ve ton özelliklede çalım rahatlığı arıyorum... bu konuda nasıl?
VICTOR_LEVI demiş ki:Lonely_Guitarist demiş ki:Bendekinin resmi : http://img90.echo.cx/img90/2698/imgp22181ne.jpg
Başka sorun olursa cevaplıyabilirim
Abi grafikleri neyle çizdin? Dehşet olmuş 😀