ayıp ediyosun ama 😆 seni jacksor derneğine alalım 8)cihanyum demiş ki:keşke başka markalarında bukadar canayakın fanatikleri olsa diğer markalarında artısını eksisini tam öğrenebilsek....
cihanyum demiş ki:arkadaşlar ben bi hot road gitar almak veya yapmak istiyorum (charvel gitarları gibi) istediğim iki şey var
birincisi : gitar tek manyetik olacak (bridge)
ikincisi: mümkünse floydrose deil ama çift yönlü tremolosu olsun istiyorum
bide bunun üstüne manyetik takacam ama hangisini takacağımı bilmiyorum burda sormak yanlış olur heralde sizlere sorum bu tür bi gitar varmı satılan veyada ben hangi gitarı alıp modifiye etsem istediğime yakın sonuçlar elde edebilirim (tarz=vanhalen veyada steve vainin genç haliymiş gibi olacak- ibanez öncesi)
şimdi senin bu isteğin biraz imkansıza yakıncihanyum demiş ki:cihanyum demiş ki:arkadaşlar ben bi hot road gitar almak veya yapmak istiyorum (charvel gitarları gibi) istediğim iki şey var
birincisi : gitar tek manyetik olacak (bridge)
ikincisi: mümkünse floydrose deil ama çift yönlü tremolosu olsun istiyorum
bide bunun üstüne manyetik takacam ama hangisini takacağımı bilmiyorum burda sormak yanlış olur heralde sizlere sorum bu tür bi gitar varmı satılan veyada ben hangi gitarı alıp modifiye etsem istediğime yakın sonuçlar elde edebilirim (tarz=vanhalen veyada steve vainin genç haliymiş gibi olacak- ibanez öncesi)
rastansaga valla sorum buydu ama cortta bulamadım hocu yardım edin bana
bu stars olan capon rrlerin hepsi alexinin gitar gibi 24 perde bi kaç istisna dışındaTheJester demiş ki:anti-social çok güzelmiş bu ya. Alexi Laiho'nun eski gitarına çok benziyor. RR'lere gold hardware ve tek, kapaklı manyeik müthiş oluyor bu arada.
evet dedğin gib kramerin fln manyak gitarları var ama hiç biri tam istediğin gibi değil sanırım,cihanyum demiş ki:hmm gitar çok güzel aslında başlık açmak istemedim yani bana herhangi bikaç gitar önerebilirsiniz bunların tek manyetiikli olmasıda gerekmez zaten manyetik alıp bu gitarın diğer manyetiklerini çıkarıp atarım charvelın,hammerın,kramerın bu tür gitarları var ama benimki daha türk işi olsun istiyorum bide uğraşmak bu işten yorulmak istiyorum gerekirse floydrose bile taktırırımda floydrose sisteminin zorluklarından çekiniyorum (ayar,tel takma işi,akord işi)
Blue_hunter demiş ki:İbanez GAX 30 marka gitar nasıl bi gitar bilgisi olan var mı acaba ? Bu gitara 400 YTL vermeye değer mi? Bir de bu gün gitar sorduğum satıcı 20 yıldır bu işi yaptığını ve hiçbir Cort un bir İbanez etmeyeceğini söyledi ve beni bu gitara yönlendirdi. Sizce ne yapmalıyım çok zor durumdayım acil yardım gerekiyor .