C
CILGIN_MAX
Biraz geç oldu ama yorumlarınız için teşekkürler. Gitarımı götürüp göstericem, ayarlarını yaptırıcam, sonucu bildiririm🙂
KaRaBaSH demiş ki:rastan kardeşim sana burda katılmıyorum washburn WI14 denedik, hatta aldık arkadaşıma, eğer özel bir yöntemle ağırlaştırmamışlarsa kendisi ağaçtı, talaş değil; bi de çok sağlam gitardı gerçekten. fiyatı da 180-200 dolar bi şey. ha ama x 10 ların sunta olduğunu biliyorum, denemiştik boyasını kazıyıp bi tanesinin 🙂
yoggom demiş ki:ibanez gio almazsam 2. el jackson js30 war onu alcam onun da fiyatı 350 $. karşılaştırırsak?
Truckster demiş ki:arkadaslar bende su anda ltd truckster var yaz sonunda daha ust duzey bişey dusunuyorum ayrıcada elimde bi de washburn X-40 var
kh series ten spider ı almayı dusunuyorum sizce ikisini satıp kh yi hemen mi almalıyım ya da para kasıp X-40 ı satıp kh yi mi almalıyım bolece hem truckster hem spider olur ne dersiniz???
Yapma be hocam ltd leri gitarlar ii degilmişsin ama hangi gitarlarla kıyaslıosun inşallah üst sınıf gitarlarla kıyaslıyosundur cunku yine de ii gitar yani tmm gereginden fazla ama 1400euro bayıldım sonucta ii gtr bence bi de ben ömürlük gtr lafına pek inanmıyorum yani sürekli yeni gitar calma istegi var bende kasası onemli farkli gitarlar metres gibidir.melihbozkurt84 demiş ki:Truckster demiş ki:arkadaslar bende su anda ltd truckster var yaz sonunda daha ust duzey bişey dusunuyorum ayrıcada elimde bi de washburn X-40 var
kh series ten spider ı almayı dusunuyorum sizce ikisini satıp kh yi hemen mi almalıyım ya da para kasıp X-40 ı satıp kh yi mi almalıyım bolece hem truckster hem spider olur ne dersiniz???
hocam bence 2 gitarı farklı akord düzenlerinde kullanmıyosan ikisinide sat.istediğin adam akıllı gitarı al.ama bide şöyle bi önerim var sana.o imzalı modeller imzalarında dolayı çok pahalılar.yani ederinin çok üstünde fiyatları var bence.yani tamam kirk ü sevebilirsin ama fanatizme gerek yok.senin yerinde olsam 2 gitarıda satarım ama kh spider almam.onun yerine aynı paraya ömürlük kullancağım bi gitar alırım.zaten ltd ler çok iyi gitarlar değil bence.yinede sen bilirsin.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀
rastansaga demiş ki:Dalgta geçmiştim 😀 O kadar öneri verdik boşunaymış demek ki. Sen bilirsin.