R
Rayth
yaw ben gitar almak istiyorum fakt fender yada gibson arasında gidip geliorum.Yda kaliteli bi gitar ın hang özelliklerine dikkat etmemm gerekir
bilen varmı :roll:
bilen varmı :roll:
Önceden bahsettiğin setup gayet iyi ama biraz daha açman gerek. Öncelikle, gitar olarak ne düşünüyorsun? Analog setupta nelere yer verceksin? Tsl100 iyi bir amfidir ama dsl ile arasındaki fark ise tsl de üç, dsl de iki kanal olması. Bence öncelikle amfini değiştir çünkü 20 watt amfiden verim alamazsın konser için. Daha sonra da gitarını değiştirirsin. Yaza az zaman kaldı hepsini tamamlayamazsan bence bu sırayla alışveriş yap: Amfi, gitar, analog setup. Son olarak da ne tarz müzik yaptığını yazarsan daha iyi bir sistem için önerilerde bulunabiliriz.gu1tar1st demiş ki:Yok ben bi süredir çalıorum . Yazları da grubumla barda çıkıyoruz . Ben de şu an squire stratocaster , 20 watt amfi , zoom 4040 var . Bu sistem bana cidden yetmio . Artık doğru düzgün bi sound la çalmak istiyorum . Onun için biraz masrafa da girerek iyi bi şeyler toparlamak istiyorum .
SLiPKnOTh demiş ki:washburn wr154 marka gitarım var iki ay önce srv ye bakıma bırakmıştım aldığımda floyd rose un eskisine nazaran çok daha sert durduğunu gördüm yani çok rahat hareket ettiremiyorum,tellerin kalınlığında bi deişiklik olmadı sadece sap ayarı entonasyon vs yapıldı ve arkasında iki yay var bir değişiklik yok yani sizce bu durum nedendir zorlamaya korkuyorum çünkü
300 milyona cort var diyorlar nasil olur?ChatKing demiş ki:Öncelikle biraz daha Türkçe yazmaya çalışırsan iyi olur ekşi tarzı değil 🙂 Benim dışında bi'çok kişi de sanırım biraz daha para biriktirmeni söyleyebilir sana..
aquestionofheaven demiş ki:$imdi beLki kinarsiniz bilemeyecegim, beLkide daLga geçeceksiniz ama eğer konu payLa$mak ve ogrenmek icinse soruLarim oLacakti.OnceLikLe tanitayim kendimi;
13 ya$inda Izmir'de death metaL,power metaL dinLeyen bir ogrenciyim ve gitar biLgim yok.Ben bir eLektro gitar aLmak istiyorum verecegim para da 200-250 YTL yi a$mayacak.Yeni ba$LayanLar icin ideaL bir $ey oLmasi onemLi benim icin bana bana gore gitar modeLLeri,fiyatLari ve gitarLar hakkinda anLayabiLecegim diLde bilgi verebiLir misiniz?
$imdiden Te$ekkurLer...