800 ytl ye 82 yapımı jcm 800 kafa artı 4x12 kabıın 800 mılyon aliyim mı bunu eskı bı alet sanırsam ki elımde patlama olasılıı war mı
Aria'dan bahsediyorsan: Amerikan kökenli bir firma. Ancak Türkiye'de hep uzakdoğu yapımı, berbat mı desem, kötü mü desem gitarları olan firmadır derim. Düşük modelleri oldukça kötü. Para verdikçe güzelleşiyorlar. Hiç USA görmedim, denemedim.murat_72 demiş ki:abi bu aira gitarları hakkında bilgisi oln varmı :?:
Mutlaka yeter, kötü bir amfi bile yeter duruma göre ama bir süre sonra hoşuna gitmemeye başlar. Bence baştan iyi bir amfi almakta fayda var. Çok amfi alıp satmak iyi değildir. Ama öğrencilik dersen, iyi bilirim...Insane_in_Theory demiş ki:Teşekkürler cevap için gogostar 🙂 ama öğrenci olmanın getirdiği maddi yetersizlikler işte..Hem evde çalışmak için kullanacağım yeterli olmaz mı ?
troypilsner demiş ki:Fender Highway1 ve Fender American arasındaki fiyat uçurumunu yaratan kesin fark nedir bilen varsa çok hora geçicek saygılar...
Highway'ler Amerikan ancak hiç çalmadım. Genel izlenimim parça ve işçilik kalitesinin düşüklüğü...ChatKing demiş ki:Highwayler Meksika yapım değil miydi 🙂 ?
maniaq demiş ki:arkadaşlar lütfen biri ibanez rg1570 hakkında bi yorum yapsın. sanırım manyetikleri( v7-s1-v8 ) pek sert tonları yakalayamıyormuş.. ve bridge e dimarzio tonezone necke evolution taktırıp v7-v8 le takas yapsam iyi olur mu, bana maliyeti ne kadara gelir??
Şema için EMG'ye mail at, kısa sürede yanıtlarlar. Nette bildiğim kadarıyla sana göre şema yok. EMG arşivlerinde mutlaka vardır, yoksa da tarif ederler.emirizmir demiş ki:Volume +tone gitara 3. potans EMG afterburner nasıl takılır bunu yapacak yer var mıdır?
http://www.turkrock.com/ftopic26041.htmlmaniaq demiş ki:arkadaşlar lütfen biri ibanez rg1570 hakkında bi yorum yapsın. sanırım manyetikleri( v7-s1-v8 ) pek sert tonları yakalayamıyormuş.. ve bridge e dimarzio tonezone necke evolution taktırıp v7-v8 le takas yapsam iyi olur mu, bana maliyeti ne kadara gelir??