empty demiş ki:700ytl ve biraz uzerine alabilirsin. chinomoreno nickli bir arkadas var. o en son satıyordu istediginden. bi konus istersen.
katiliyorumKont_De_La_Fere demiş ki:Yumuşak tonlar istiyorsan Fender'lere göz atmanda fayda var.
thesniper demiş ki:merhaba ben de elektro gitar almak isteyen bir kulum- beni bir amator olarak degerlendirirseniz -iyi bir elektro gitr almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.forumdaki cogu kişinin aksine cok sert tonlar olmasın,genelde ibanez için daha yumusak oldugu hakkında gorusler okudum yani onu mu onerirsiniz mesela??
maggot_515 demiş ki:fender mi ??*
kirk20 demiş ki:bence cort al fenderi napcan?ibanez çokda yumuşak diil zaten senin ne tarz çalacağına bağlı mesela ben heavy metal çalıorum ahhh bi jackson ım olsun die dua ediom 😢
ne cort'u bilader ya fender yumusak tonlar almada birebir 😉kirk20 demiş ki:bence cort al fenderi napcan?ibanez çokda yumuşak diil zaten senin ne tarz çalacağına bağlı mesela ben heavy metal çalıorum ahhh bi jackson ım olsun die dua ediom 😢
mersinden_ersin demiş ki:250 dolar param var. elektro akustik gitar alacağım. ağırlıklı olarak amfi mixersiz olarak kullanacağım için akustiğinin iyi olması önemli. fiyatta fazla sapma olmadan önereceğiniz marka modellerin fiyatlarıyla birlikte verirseniz sevinirim. bir arkadaşta jasmine by takamine es31c kullandım. gövdesi büyükçeydi akustiği iyi ama basları hafifçe zayıf gibiydi. sap güzeldi. 225 dolar peşin buldum(ya dolar uçmuş be abi yeni farkettim😛). diğer önerilerinizi bekliyorum. saygılar...
thesniper demiş ki:ya okuduklarımdan edindigim fikre gore marshall lar ii miş artık onun 15 lik ya da 20 lik bişeyini alırız sanırım.20 lik baya goturur diolar ama ben kendime gore takılmayı dusunuyorum evde 15 lik yine de az mı kalır??