neden mg ye bulaşma dediklerini anlayamadım ben de mg50dfx almak üzereyim biri yardımcı olursa sevinirim tşekkürler bir de daha önce yazdığım gibi ibanez s520ex almaya karar verdim ama şu anada biraz daha para biriktirip js100 mü alsam diye düşünüyorum js100 ün s520ex e göre avantajları nelerdir. bir de sorması ayıp olacak ama gerçekten o fiyatı vermeye değermi? s520ex 600 dolar js100 700 dolar yardımcı olabilir misinizkinslayer demiş ki:masrhall vs15r(ing)
mg30 dfx bu 2 si arasında karar veremedim kimse mg ye bulasma diyo hangisini tavsiye edersinzi?
sritman00 demiş ki:neden mg ye bulaşma dediklerini anlayamadım ben de mg50dfx almak üzereyim biri yardımcı olursa sevinirim tşekkürler bir de daha önce yazdığım gibi ibanez s520ex almaya karar verdim ama şu anada biraz daha para biriktirip js100 mü alsam diye düşünüyorum js100 ün s520ex e göre avantajları nelerdir. bir de sorması ayıp olacak ama gerçekten o fiyatı vermeye değermi? s520ex 600 dolar js100 700 dolar yardımcı olabilir misinizkinslayer demiş ki:masrhall vs15r(ing)
mg30 dfx bu 2 si arasında karar veremedim kimse mg ye bulasma diyo hangisini tavsiye edersinzi?