SupHomie demiş ki:-denemek-
to try
尝试
essai
versuchen
per provare
試みるため
시도하기 위하여
para tentar
abi latin alfabesi olmayanlar gerçekten doğru anlamdaysa bir ara seni alnından öpmek zorundayım 🙂
SupHomie demiş ki:-denemek-
to try
尝试
essai
versuchen
per provare
試みるため
시도하기 위하여
para tentar
ravenwoods demiş ki:bi arkadaşımın dediğine göre 500-600 milyonluk ibanez ler 5 para etmezmiş doğrumu 🙁 bide başlangıç için ne önerirsiniz şu uygunmudur.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2206&gid=110
KaRaBaSH demiş ki:o arkadaşına benden selam söyle. o fiyatlardaki ibanezlerin tek sorunu birinin öbürünü tutmaması. bir tanesi çok çok iyiyken öbürü çok kalitesiz olabiliyor. yani işçilik standard değil. o yüzden iyice deneyerek almanı öneririm.
Climaxgitar demiş ki:Arkadaşlar Epi. Les Paul Custom ve Les Paul Elite kullanan yada hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok makbule geçer.. Ne biliyorsanız bende bilmek isterim 🙂
GNR79 demiş ki:Climaxgitar; Anladığım kadarıyla kendine les paul almak istiyorsun.Söylediğin gitarın fiyatı bana biraz fazla geldi.Sebebi de üretilen epiphone ların artık Çin malı olması.Mutlaka aralarından nadir de olsa güzel gitarlar çıkıyordur.Ama Çin malı gitar deyince uzak durmak gerektiğini düşünüyorum .Yani Çin malı gitara 700 dolar vermek ne kadar mantıklı..?Les Paul olmasa da o paraya çok güzel Kore İbanez ler alabilirsin.Ama illa Les Paul diyorsan benim sana tavsiyem 2000-2001 civarı çıkışlı 2.el epiphone lara bakman.Yanlış hatırlamıyorsam o tarihli gitarların Kore yapımı olması lazım...En azından bütçene göre elinde biraz daha para kalır ve pedal vs. alırsın. Aralalarından gerçekten çok sağlam tonlu les pauller çıkabiliyor.Tecrübeyle sabittir..
thunderhead demiş ki:Yaw aslinda hic adetim degildir hazir bilgi istemek ama...
Internet uzerinden akrilik gitar govdesi satan bir site bileniniz varmi arkadaslar. Bir arkadasim icin alicagim ama biraz baktim pek birsey bulamadim tembellik yapip size soruyorum 😆
Ali
thunderhead demiş ki:Gogom starim akrilik gitarlari bende buldumda benim arkadas bir tek govde istedi. Neyse tumden gitari alicaz artik artan parcalarida forumda orda burda satariz 🙂