atalay hocam bugün tüneldeydim gitarları inceledim laylaylomda 450 dolara jackson Ke3 ün sb dreams versiyonunu buldum peki bu gitarlar hakkında bilgin varmı alsam iyi olurmu?
pyramind demiş ki:s.b dreams = serter bağcan dreams, yerli malı kötü gitarlardır aman diyim.(burda yapılmıyor, bilmem nerede yaptırılıyordu)
kara_koncolos demiş ki:Selamlar... Ben bir gitar alacağım! Bu forum başlığı ilaç gibi geldi yani!
Birinci sorum şu: Bir arkadaşım Washburn WR154 veya Cort(Modelini bilmiyorum ancak iyi olduğunu söyledi.) gitarlarını tavsiye etti. Washburn 400 milyon, Cort ise 220$. Sence hangisi?
İkinci sorum ise; bir de processor alacağım. Yine bir arkadaşım 🙂 Zoom 505 II veya Korg(Bunun da modelini bilmiyorum🙁..) tavsiye etti. Zoom 100$ (2. el), Korg ise 200 euro. (Sanırım, Zoom'da Wah pedalı yokmuş, ancak Korg'da varmış. O yüzden tavsiye etti.) Ve soru: Hangisi? 🙂
Not: Rock, metal dinliyorum ve çalmak istiyorum. Yani bol distortion ve sert tonlu bir gitar aramaktayım. Maksimum verebileceğim fiyatlar da yukarıdakini geçmiyor. (Başbakanlık bursu sağolsun!)... Bana yardım edersen sevinirim, teşekkürler!