Aravil bende o gitarın çok benzeri olan 370dx var.Sanırım renk hariç aynılar.Ben floyd rose sevmem ama gerekir diye yedekte tutuyorum bu gitarı.Sana 1-2 tavsiyem olacak:
Sakın gaza gelip tb4 taktırma çok fazla cırtlak ses veriyor.Basswood ile hiç uyumlu değil.
Basswood ile en uyumlu olan manyetikler bence alnico II mıknatıslı olanlar.Ben sana köprüde Seymour Duncan Custom Custom öneririm.Sapta ise zevkine kalmış, ama önerim biraz sert blues tonuyla pearly gates olacaktır.Gerçekten bu iki manyetiğin basswood ile verdiği seslere inanamazsın.
Ama ben "slayer, pantera" falan takılacağım diyorsan custom custom seni kesmez.O zaman köprüye daha sert bir sounda sahip "Seymor Duncan Invader" öneririm.Dimebucker da olabilir ama basswood ile denemedim, uyumlu mudur bilmiyorum.
Basswood'da CC/PG ikilisi tecrübeyle sabit mükemmel ton veren manyetikler, ama aşırı sert çalanlar için iyi olmayabilir. 80's glam, rock, blues ve judas priest tarzı melodik heavy metal için mükemmel bir ikili bence.
Amplifikatörünün de overdrive kanalı çok hoş bence, güzel bir processor almadığın sürece gidip de distortion pedallarına para verme.