SlashForever demiş ki:Merhabalar,
Arkadaşlar Epiphone les paul custom gitarım var. GNR, AC/DC, Velvet Revolver vb. yani Slash tarzında çalıyorum. Slash'ın tonlarına yaklaşmak için Seymour Duncan Alcino 2 pro manyetikler mi alayım, Dunlop Slash Cry Baby mi alayım yoksa farklı pedallar önerir misiniz ?
drrossi demiş ki:Arkadaşlar gitarımda tek tek telleri akort ediyorum (mi) hepsi doğru, ama A akorunu bastığımda ya da G akorunu bastığımda abuk subuk sesler alıyorum. bu sıkıntıyı nasıl aşabilirim?
Blindeath ilgin için ayrıca teşekkür ederim. Ama floyd ayarını falan hiçbir şey bilmiyorum 😳
drrossi demiş ki:Arkadaşlar gitarımda tek tek telleri akort ediyorum (mi) hepsi doğru, ama A akorunu bastığımda ya da G akorunu bastığımda abuk subuk sesler alıyorum. bu sıkıntıyı nasıl aşabilirim?
Blindeath ilgin için ayrıca teşekkür ederim. Ama floyd ayarını falan hiçbir şey bilmiyorum 😳
Arkadaşlar gitarımda tek tek telleri akort ediyorum (mi) hepsi doğru, ama A akorunu bastığımda ya da G akorunu bastığımda abuk subuk sesler alıyorum. bu sıkıntıyı nasıl aşabilirim?
Les Paul model bir gitarım var. Amfide distrotion açıkken manyetik switchini yukarı kaldırınca yani köprüden sap pozisyonuna geçince ses overdriveli gibi geliyor. Clean e geçince hiç ses gelmiyor. Orta manyetiğe geçince sap manyetiğinin sesi sonuna kadar açıkken ses overdriveli gibi ama biraz kısınca distrotionlı geliyor. Sap manyetiğinin ton potansı açıp kapatınca hiç etki etmiyor. Dün sap manyetiğinin ton potansı biraz sallanıyordu. Potu kaldırıp alttaki civatayı sıktım düzeldi. Bu olayın sebebi nedir ?
Boss bcb-60 kullanıyorum board'umda sırasıyla boss rc-2 , boss dd-6 , e.h. Metal Muff , digitech rp50 , morley bad horsie 1 mevcut.Sorunum şu Morley'i tek kullandığım zaman wah sesini gayet güzel alıyorum hiçbir problem yok.Fakat Metal Muff ile beraber kullandığımda Disdortionlu wah tonunu alamıyorum pedalı indirip kaldırdığımda ses aynı disdortion kendi sesinde devam ediyo.Acaba sorun pedaldamıdır yoksa sistemdemidir ?