model önerebilir misiniz
Ben tesekkur ederim. El altinda akustik gitar bulunmasi cok iyi olur. Model konusunda burda daha bilgili arkadaslarin oneri yapmasi daha saglikli olur. Simdiden hayirli olsun..Elektro gitarı da çalmayı istiyorum ama önceliğim akustik gitar. Beste yapmak için elektro gitarı kullanmam pek doğru olmaz mesela. Beste tarzı şeyler de yapabilmek için akustik bir gitarın elimin altında olması iyi olur. Hem arada onunla da bir şeyler çalarım, stres atarım. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Bir kaç ay gitarı eline almayınca bile soyuluyor parmaklar. Gitar çalıyorsan parmakların soyulacak-acıyacak. Ama rahatsız edici derecede parmakları acıyan duymadım şu ana kadar🙂 takma bunları kafana sanat güzeldir.Teşekkür ederim yorum yapanlara. Bahsettiğiniz modellere bakacağım. Birkaç arkadaşım da yamaha önermişti ama diğerlerine de bakacağım. İlk günler parmaklarım çok acıyacak ama olsun, değer 😀
0.11 tel kullanıyorum. Çalarken inanılmaz bir zevk alıyorum ve bunun sonucunda hiçbir şey hissetmiyorum.Bir kaç ay gitarı eline almayınca bile soyuluyor parmaklar. Gitar çalıyorsan parmakların soyulacak-acıyacak. Ama rahatsız edici derecede parmakları acıyan duymadım şu ana kadar🙂 takma bunları kafana sanat güzeldir.
Parmak uçları sertleştikten sonra istersen 16 kullan 😀0.11 tel kullanıyorum. Çalarken inanılmaz bir zevk alıyorum ve bunun sonucunda hiçbir şey hissetmiyorum.