selam.. ilgini çekerse ibanez aeg10 var bende.. ilan vermemiştim ama satmayı planlıyordum.. bir bak araştır, hoşuna giderse mesaj at..
benim zaten gitarım var ama arkadaşım gitar almak istiyor onu müzikten soğutmayacak bütçeye göre güzel klasik gitar önerilerinizi bekliyorum 🙂
Tarzınız Rock ve Metal mi? @hackeiommi
arkadaşın tarz rockımsı 😀Tarzınız Rock ve Metal mi? @hackeiommi
bütçe hiç olmadan gitarı aldırmak istiyorum o yüzden hızlıca önerileri alıp bi kaç güne almak istiyoruz 😀 bugün baktık biraz kadıköy dore müzikten bi abi cordoba c-1 önerdi tavsiye eder misiniz?
öneriyi dikkate alıcam teşekkür ederim cordoba c1 önerildi bi de sizce cordoba c-1??Bu fiyat aralığında çok az marka Martinez kadar iyidir. Hatta alabiliyorsa 50 (yanlış hatırlamıyorsam MCG50) modeli, 2-3 bin liralık bir İspanyol'a kadar rahatlıkla götürür.
cordoba c-1 iyi mi başka önerir misiniz?arkadaşın tarz rockımsı 😀
bu arada MCG-50C için %50 indirim yapmaları lazım üstad 😀 😀Bu fiyat aralığında çok az marka Martinez kadar iyidir. Hatta alabiliyorsa 50 (yanlış hatırlamıyorsam MCG50) modeli, 2-3 bin liralık bir İspanyol'a kadar rahatlıkla götürür.
YAMAHA C40benim zaten gitarım var ama arkadaşım gitar almak istiyor onu müzikten soğutmayacak bütçeye göre güzel klasik gitar önerilerinizi bekliyorum 🙂
bu arada MCG-50C için %50 indirim yapmaları lazım üstad 😀 😀