2.el görüp aldıktan sonra sıkıntı olmaz.. araba değilki bu km.si ile oynansın, vuruğu çiziği macunla saklansın.. Benim 1996 yılında aldığım gitarımı bugün sıfır fiyatına vermem.. neredeyse 20 yıllık, çiziksiz, keyfe keder fret ve manyetik değişimi ister o kadar .. özellikle orta seviye üstü, pahalı aletleri acemiler pek almaz (SL1 ile gitara başlayacak kadar şanslısı da vardır illaki), işi bilen de enstrumanının kıymetini bilir, dolayısıyla gözükenden fazla bir kusur içermez kolay kolay.. Kendine güvenemiyorsan, anlayan birisiyle gidip iyice incelersin.. Sıfıra para bayılacağına aynı paraya çok daha iyisini almak en güzeli.. Marka ise daha önce kullandığım ve beğendiğim için Alhambra yazdım.. Esteve gitar da kullanmıştım, o da gayet iyiydi, hatta Zuhal müzikte takasa 400 dolar saymışlardı geri alırken... Bütçenizle bunların fiyatlarının 300-400 dolarlardan başladığını varsayarsak, en düşük modellerini ancak alabilirsiniz, belki pazarlıkla 1-2 model üstü olabilir (Alhambra 2c veya 3c gibi)..