Hocam merhabalar elimde Blackstar Ht Metal 5 kafa var . Size uygun bir amfi , bol midli ve high gain. Sıfırı 2000 lira ama sizle uygun bir fiyata anlaşabiliriz.
Birader evet bende o yönde düşünüyorum daha önce Marshall Avt serisi amfim vardı ve çok memnundum. Blackstar ise hiç kullanmadım ton yönünden cidden emin değilim ama offff Marshall tadı başka ))))Bence evde takılıyorsan maksimum 5w'lık bir lambalı amfi almalısın. Ben de evde takılan bir amatörüm ve Marshall dsl40c amfim var, ben ses yalıtımı yaptırdım yarı güçte (20watt) sesi 3-4 seviyelerine getirdiğimde önce ben rahatsız oluyorum 🙂 Ht-20'de master volume var, marshall'da yok. Ses yüksekliği yönünden düşünürsen blackstar, ton çeşitliliği açısından ben olsam marshall'ı tercih ederdim. Benim görüşüm tabii bu.
Neden 2 hoparlörlüsünü tavsiye ediyorsunuz acaba ?ben kucuk bir odada ht60 kullandım ve cok memnundum sesi cok acamamak tabıkı bı sorun. ben olsam 2 hoparlorlu bır model alırdım
Kesinlikle haklısın 15 watt'ı geçmemek lazımLambalı amfiler için evde 15 watt'ın üstü korkunç, 15 watt bile attenuator olmadan korkunç, 30-40-50 watt amfileri evde hakkını verecek kadar kırılmasını sağlayacak volumelerde çalıştırmak için komşuların sağır olması lazım 🙂 şu amfide master volume var ordan kısar istediğim tonu alırım yanılgısına da düşme, çoğu lambalı amfi power katı belli bir volum üretmediğinde pek sevimli bir drive veremiyor. Blackstar ht serisi hybrit'imsi tasarımlarından kaynaklı düşük volumede iyi sonuç veriyorlar, HT5 güzel olur veya marshall class 5, dsl5, dsl15, orange tini terror, dark terror, jr terror, or15, egnater tweaker, H&K tubemeister15 ... veya benzeri 5-15watt arası bir şeyler bak bence
1 pedal baglayarak c30dan daha iyi sonuc alabilirsiniz, ikisini de kullandim. Htyi 5 senedir kullaniyorum. Lambali degil, lambalimsi 🙂Metal çalıyorsanız peavey clasic 30 , bu tür için yetersiz gelecektir,.ama diğer tüm müzik türlerinde çok tatmin edici sesi var.ht 40 ile peavey c 30 u karşılaştırırsak, metal sözkonusu olduğunda ben ht 40 ı veya ht 20 yi seçerim.diğer her türlü peavey.marsall da değil