Biraz araştır derim. Bu forumda çok konuşuldu... 50-60 bırak 15w lamba bile ev için - olmaz demiyorum - ama çok zorlar.
Watt konuşu öyle tabi ama ton kısmı kafamı karıştırdı benim çok araştırdım ama sonuç veremedimBiraz araştır derim. Bu forumda çok konuşuldu... 50-60 bırak 15w lamba bile ev için - olmaz demiyorum - ama çok zorlar.
1 watt lar da eq seçenekleri kısıtlı o yüzden eledim ben 15 watt 4.12 laney kullandım o kadar da bi sorunu yoktuEv için 1 watt yeter hatta artar bile. Güçlü bir amfi alırsanız watt killer almanız gerekecek ki iyisi lazım, kötüsü iş yapmaz bu da ek masraf demek.
O zaman ya yaşadığınız yer bakımından çok şanslısınız ya da amfinin sırtına tam binmediniz. Eğer ilki ise yerimize de tadını çıkartın. 🙂1 watt lar da eq seçenekleri kısıtlı o yüzden eledim ben 15 watt 4.12 laney kullandım o kadar da bi sorunu yoktu
yani çam bardak patlıyor genelde bi kaç kez oda camı patladı öyle düşüne bilirsiniz kulaklar zaten iptal düzeyde o yüzden 15 watt rahat oluyor ama 50 de cın cın diye öten bi şey fazla mı gelir ve hangisi american high gain e uygundurO zaman ya yaşadığınız yer bakımından çok şanslısınız ya da amfinin sırtına tam binmediniz. Eğer ilki ise yerimize de tadını çıkartın. 🙂
Bana 15 yetiyor ama özellik bakımından mesela laney ironheart 60 ta fx 3 kanal filan var 15 inde sadece lead hani onları göz önüne alarak derin bi biçimde yardım iştedim ben karar veremezsem peavey 6505 20 liği metal için iyi deniyor ama onunda markası güven vermiyor laney marshall engl gibiOda camı patladı.... 5w mı alsam 60 mı... kusura bakma ama ya başlık biraz kafa bulmalık (evinde 4x12 Laney kullanan birinin şu soru düzeyinde amfi seçemeyeceğine inanmıyorum).... ya da sahiden araştırmanı derinleştirip, geri dönülmez işitme kayıplarının önüne geçmek için bazı önlemler alman gerek. 🙂
Kullanıyorsanız açıklaya bilirsiniz bende bilgilenmiş olayımPeavey nasil guven vermiyor?
Peaveye sahip olma sansim olmadi ama 6505, 5150 ikonik amfilerden. Marka digerleri kadar buyuk bir marka.Kullanıyorsanız açıklaya bilirsiniz bende bilgilenmiş olayım
Hmm tamamdır 👌Peaveye sahip olma sansim olmadi ama 6505, 5150 ikonik amfilerden. Marka digerleri kadar buyuk bir marka.
peavey 6505 20 liği metal için iyi deniyor ama onunda markası güven vermiyor laney marshall engl gibi
Evde çalıyorum evimde şu an code50 var yetiyor yani ama digital amfiden lambalı high gainlere geçmek iştiyorum kısacası
Kafa kabin bakıyorum abim ama son kararım belli Ankara’ya gidip tek tek deneyeceğim mesela bide gismaster 15 için metal soundlarda pedal gerekir deniyorBlackStar HT Club 40 – Srv Music Store
srvmusic.com
Bu vintage pro hi gain'den low gain'e kadar her türlü iş görür. 40 watt olması yanıltmasın, master volume sayesinde düşük volümlerde de gayet keyif alarak çalarsınız. Celestion hoparlörler vs ile oldukça kaliteli sound üretebilirsiniz.
Nedenini sorabilir miyim acaba almayı düşünüyorum da irn60 ıNe alırsanız alın Laney Ironheart serisinden uzak durun 🙂 bu da küçük bir tavsiye