300-500 tl daha ekleyip rahatça thr10 alabilirsin. Thr nin avantajı evde kullandığın sürece daha iyisine ihtiyaç duymamak. Upgrade etmen gerekmeyecek hayatın boyuncaThr10 güzel ama çok pahalı ben Max 1500 lira olan bir şey bakıyorum
300-500 tl daha ekleyip rahatça thr10 alabilirsin. Thr nin avantajı evde kullandığın sürece daha iyisine ihtiyaç duymamak. Upgrade etmen gerekmeyecek hayatın boyuncaThr10 güzel ama çok pahalı ben Max 1500 lira olan bir şey bakıyorum
daha fazla wattlı amfileri kullanamazsın diyorlar apartmanda doğru mu?
Yanlış. Lambalı amfi için evet ama solidstate ve digital, üzerinde volume ya da Master olan her amfiyi her seste kullanırsın. Katana 100 var, 100 modunda fısıltıdan bardak kırma seviyesine her seste çalabiliyorum.Epiphone Les Paul icin ev kullanımında blackstar id core 20 nasıl gider? daha fazla wattlı amfileri kullanamazsın diyorlar apartmanda doğru mu?
Ben katana 50 mk2 yi tercih ederdim.Ev kullanıcısı olduğunuzu varsayarak daha kullanışlı olduğu kanaatindeyim.Arkadaşlar epiphone gitar için marshallmg30gfx mi boss katana 50 mi daha iyi olur?
Jvm410 güzeldir 2.12 galiba onlarKonuyla alakali olarak, sahnede kullanmak uzere DSL 40 watt modeli hosuma gitti ancak tek speaker olmasi biraz dusunduruyor. (Simdiki amfim valvestate 2x12 speaker). Amfiyi kendim tasidigim icin, taksi ile tasimasi uygun birsey (oncelikle Marshall mumkunse 2 speaker) ne onerebilirsiniz?
Bu durumu görüp Ht Metal 5 diye bir amfi daha çıkarmış Blackstar. Metalci adam için bu amfi çok daha iyi düz ht5'e oranla. Ama tahmin edersiniz ki bunun dezavantajı ise blues ve klasik rock için pek güzel tonlar bulunmuyor. Düşük gainde pek başarılı değil. İki amfiyi de toplam 4 yıl kullandım, 2.5 yıldır da metal versiyonunu kullanıyorum.Blackstar HT5R kullanıyorum tonları gayet güzel, fakat çalmak istediğiniz türe göre de değişir. Klasik rock, blues tarzı tonları için çok ideal bir tonu var fakat daha sert müzik türleri çalacaksanız mutlaka daha iyi amfiler vardır.
50 W almani tavsiye etmem. Send and return olmadigi icin looper taktiginda clean crunch tonlarin karisacak. Alirsan 100W alAbilerim merhabalar.
Aklımda 2 plan var ama net bir karar veremiyorum.Size danışmak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Öğrenciyim ve bu yıl okulla birlikte çalışarak para biriktiriyorum.3000/3200 gibi bir bütçem bulunuyor.Planlarımdan bahsetmeden önce kısaca tarzımdan bahsedeyim.
Genellikle büyük bir ağırlıkta blues çalarım.Srv favorimdir ton ve tuşe olarak kendisini örnek almaya çalışıyorum.Onun dışında Roy Buchanan tarzı bi clean de kullanıyorum.yüksek gainleri seviyorum.Blues dışında çok fena Hendrix hastasıyım aynı şekilde çok deli Pink Floyd hastasıyım.Buralara da kaçıyorum yani.Güzelde bi stratım var.
Aklımda şöyle 2 plan mevcut.
1. boss katana 50mk2 alıp ga fc footswitch ve wah pedalımla kullanmak.
2.Boss gt8 (ikinci el) alıp buna uyumlu bir amfi almak.(aklımda şimdilik ikinci el blackstar ht5r var belki fender champion 100)
Hangi seçenekten daha iyi bir verim alırım.Malumunuz analog setup dizmeye gücüm yok.Ev kullanıcısıyım ama yakın süreçte sahneye atılma imkanım var.
Amfinin üstündeki efektler dışında sadece expression pedalları kullanmayı düşünüyorum.Bir de bütçemi malesef 100w mk2 ye yükseltemeyebilirim.Malumunuz ikinci el piyasasında da yok.50 W almani tavsiye etmem. Send and return olmadigi icin looper taktiginda clean crunch tonlarin karisacak. Alirsan 100W al