AHhahahahahahha, başlığı dün görsem, ben yazacaktım yeminle 🙂Başlığı okuduktan sonra istemsizce gelen bir "gözlerim kapalı.." mısrası...
AHhahahahahahha, başlığı dün görsem, ben yazacaktım yeminle 🙂Başlığı okuduktan sonra istemsizce gelen bir "gözlerim kapalı.." mısrası...
ben dalga geçtim 🙂 ama tabi ki bütçesi olmadığı için değil.Yanlış anlaşılma var, kisme kimseyi bütçesi kısıtlı diye aşağılamıyor ya da dalga geçmiyor.
300-400 liraya mecbur sunta olur ya 😀Bu vesileyle ben de sorayım, şöyle ucuz yollu, suntadan olmayan, idare edilir hangi bas gitar alır öğrenmelik 😀 300-400 lirayı geçmeyecek şekilde, ikinci el sıfır her türlü olur 🙂
SX alın hocam sx. Şu dünyada kaliteli gitarı ucuza Rondo Music'den daha iyi mal eden görmedim. Seçerek alın. Sx alın 🙂Ben ikinci el sx ya da cort, ashton, washburn falan düşündüm onlar da sunta olmaz herhalde 🙂
Hiç ikinci el düşünmedim orda işler karışır ama cort'un da ikinci elini alma bence ya,bence direk cort alma 😀 😀Ben ikinci el sx ya da cort, ashton, washburn falan düşündüm onlar da sunta olmaz herhalde 🙂
Normalde basçıyım,cortun elektrosunu bilirim gerçekten elektro gitar olmaktan uzaklar fikrimce 😀 gitarı çalarken gitar elinde kalıcakmış hissi veriyorCort'lar aslında ön yargının aksine fiyatlarına göre çok güzel ve sağlam gitarlar. Özellikle Kore'de üretilenleri cidden çok iyi çıkabiliyorlar.
Mümkünse bütçeyi artırın, veya ikinci el alın. Yukarıdaki yorumlar maalesef doğru. Bu paraya sizi müzikten soğutmayacak bir enstruman almanız zor. Ben gene de fikriniz değişmezse diye bi öneri listesi yaptım. Gidip tt sisters bas'a 300-400 lira vermeyin paranıza yazık.
Gitar olarak 3 tane seçenek çıkarttım. LTD'yi ve SX'in american alder olanını (pickguarddaki bayraktan ayırt edebilirsiniz.) öncelikle tercih edin derim. 700'e geliyor ama gerçekten bir süre götürecek bir ekipmanınız olur.
Son çare para gerçekten çıkışmaz ise o zaman SX'in en düşük modelini alın. Zira fiyat/performans olarak daha iyisi yok. O fiyat aralığında her gitar suntadır, sıkıştırılmış talaştır vb. SX'ler öyle değil bildiğim kadarıyla.
Amfi için tek seçenek var maalesef bütçe kısıtlı olduğu için ama çok iyidir fiyatına göre ampluglar.
LTD B-55 BLK Bas Gitar . LTD B-55BLK (ltd'yi pera müzik getirirken 1000 liraydı. bakınız fiyatı: mydukkan.com :: LTD B-55 :: Bas Gitar )
SX SJB ALDER 3TS Bass Gitar Bas Gitarlar SX
SX SJB62 VWH Bass Gitar Bas Gitarlar SX
mydukkan.com :: Vox amPlug 2 Bass Headphone Amp :: Kulaklık Amfisi
madem ben klavye delikanlısıyım, şu mesajınla benden ne farkın kaldı. hem sen neden bu tartışmaya dahil oldun ki. ben alay eden yok kürek sapı al yok sunta al ehehe diyenlere söylemiştim. bu kadar kendinizi beğenmeyin arkadaşlar. müziği bizler yaratmadık.Sen önce konuşmasını öğren. Biz burada tecrübelerimizden hareketle öneri veriyoruz. Madem 1000TL verip almayı biliyorsun, 600'e ne alabileceğini de bilirsin, ne alamayacağını da. Burada boş sorular sorup aldığın cevaplardan hoşlanmayınca klavye delikanlılığı yapman hoş değil.