Teşekkür ederim aldım 1 aydır felan kullanıyorum amfimi de ibiza aldım şu an için çok memnunumBaşlangıç için bu arkadaş iş görür sanırım ben de bunu almayı düşünüyorum
Aklımda bulunduracağım. Teşekkürler 🙂SX'in dört tellilerini ben çok beğeniyorum o fiyat bandında. Hem de mapla tuşeli; çok güzel pop/funk çalınır onunla.
Amfi hakkında pek bilgim yok, kusura bakmayın.
SX iyi öneri fakat... SX amerikan Alder versiyonları var. Hayvan gibi ağır bir gitar.
Saol abi de gerçekten amerikan alder demiştim. Ash değil...Bahsettiğin ASH (dişbudak) olacak o kısmı düzelteyim istedim 🙂
Merhabalar 7 yıldır falan gitar çalıyorum. Bas gitara geçmek istiyorum. 2 yıldır sağda solda okulda vs az çok çaldım. Bırakmayacamı düşünüyorum
Böyle toplam max 3000 civarı gitar ve amfi ne alabilirim acaba? Beni baya bi götürsün istiyorum. Bir de daha çok metal parçalar çalmak istiyorum.
tercihin 2. el mi öncelikle bunu sorayım. 2. el se sağlam fikirler verebilirim. bence o fiyat aralığında sıfırlara hiç bulaşma. kaliteli bir amfi bulamayabilirsin ama 2. el çok güzel gitarlar var.
2. El düşünüyorumtercihin 2. el mi öncelikle bunu sorayım. 2. el se sağlam fikirler verebilirim. bence o fiyat aralığında sıfırlara hiç bulaşma. kaliteli bir amfi bulamayabilirsin ama 2. el çok güzel gitarlar var.
2. El de düşünüyorum gidip bakabilecebim bir yer olursatercihin 2. el mi öncelikle bunu sorayım. 2. el se sağlam fikirler verebilirim. bence o fiyat aralığında sıfırlara hiç bulaşma. kaliteli bir amfi bulamayabilirsin ama 2. el çok güzel gitarlar var.
İstanbul'daysan kadıköyde vox stüdyo ya uğra. orada baya güzel ikinci el basslar oluyor. Ben şuanda elinde tam olarak ne var hatırlamıyorum.ama en son bir yamaha japon trb vardı. fiyatda felaket uygundu. Amfi alacak paran bile kalmasa kaçırma derim hala oradaysa eğer. Bir bak.2. El düşünüyorum
2. El de düşünüyorum gidip bakabilecebim bir yer olursa
Warwick Rockbass CORVETTE $$ 4 - Racsen Bass ClubMerhabalar 7 yıldır falan gitar çalıyorum. Bas gitara geçmek istiyorum. 2 yıldır sağda solda okulda vs az çok çaldım. Bırakmayacamı düşünüyorum
Böyle toplam max 3000 civarı gitar ve amfi ne alabilirim acaba? Beni baya bi götürsün istiyorum. Bir de daha çok metal parçalar çalmak istiyorum.
Malesef orada değilim🙁İstanbul'daysan kadıköyde vox stüdyo ya uğra. orada baya güzel ikinci el basslar oluyor. Ben şuanda elinde tam olarak ne var hatırlamıyorum.ama en son bir yamaha japon trb vardı. fiyatda felaket uygundu. Amfi alacak paran bile kalmasa kaçırma derim hala oradaysa eğer. Bir bak.
2. El mi