D
dodi123
Arkadaşlar LTD M-1000 hakkında ne biliyosunuz, düşünüyosunuz? 😀
nba_ris demiş ki:cort x2 x6 ve ibanez grg170dx i karşılaştırabilir misiniz? x6 da floyd rose problemi varmış heralde sürekli akort problemi falan
öhömdodi123 demiş ki:Arkadaşlar LTD M-1000 hakkında ne biliyosunuz, düşünüyosunuz? 😀
derinmavi17 demiş ki:Arkadaşlar ben Cort KX Custom almayı düşünüyorum ancak;
Mydukkan'da Endonezya yapımı 800'e satılıyor.
Dobez'de Kore yapımı 1000'e satılıyor.
Şimdi, kararsız kaldığım noktalar var:
Bunun Kore yapımına 200 fark verilir mi?
Dobez'deki kesinlikle Kore yapımı mı -öyle yazıyor-?
Bunun yerine mydukkan'dan End. yapımı NZS-2 almak daha mantıklı olur mu?
nurican demiş ki:evt gitarımla 2. günümü geçirdim ve parmaklarım acımaya başladı....acilen bi kursa yazılmalıyım birde bnm cruiser marka 15w amfi çok ses veriyo daha doğrusu komşu rahatsız olmuş bn apartmanda yaşıyorum sizin önerebileceğiniz bi kulaklık varmı ucuz ve başlangıç için ideallerden....
gretsch white falconRostamenas demiş ki:Arkadaşlar yeni gitar almayı düşünüyorum...Ama hangi gitar daha iyi fln fazla anlamam benim çalacağım olsunda yani o yüzden size danışayım dedim siz hangi gitarı önerirsiniz ismini yazmanız yeterli olacaktır googleden bilgilerini ve resmini bulabilir
şimdiden teşekkürler
halilpazarlama demiş ki:gretsch white falconRostamenas demiş ki:Arkadaşlar yeni gitar almayı düşünüyorum...Ama hangi gitar daha iyi fln fazla anlamam benim çalacağım olsunda yani o yüzden size danışayım dedim siz hangi gitarı önerirsiniz ismini yazmanız yeterli olacaktır googleden bilgilerini ve resmini bulabilir
şimdiden teşekkürler