schecter lady luck var 700 küsüre satıolar ikinci el,gzl bir gitar.
Dostum yamahalarin endonezya yapimlari cok cok meshurdur. Her hangi bir japon ibanezle iscilik konusunda kapisir. Inanmayan yabanci forumlarda indonesian made yamaha diye arastirsinlar. Ama yine de DENEMEDEN MUTLAK olarak karar verme derim. Gecmiste onun bunun yorumuyla cok urun aldim memnun kalmadiklarim da cok oldu😉Merhaba arkadaşlar. Elektro gitara yeni başladım. 500-600 tl arasında bi elektro gitar almaya karar verdim Yamaha Pacifica 112VCX başlangıç için iyimidir. bunu kullanan biri yardımcı olabilir mi? yada başka bi öneriniz var mı?
Herkese merhaba, yeni bi gitar alıcam ve fiyat konusunda 2.000 liraya kadar çıktım. Pera müzikte denediğim LTD MH-1000 Deluxe FR gitar çok hoşuma gitti ama çeşitli yorumlar yapıyo arkadaşlarım, schecter falan al diyorlar.. sizce napmalıyım?
Ben geniş ton yelpazesine uygun olabilecek bir gitar istiyorum. Hem led zeppelin, hemde killswitch engage gibi bu tarz şeyler.. klavye rahatlığı, ton ve sustain benim icin önemli ve bütçem o kadar. daha açıklayıcı olmusumdur umarım
merhaba arkadaşlar yakın zamanlarda metal müzik yapılabilecek bir elektro gitar almayı düşünüyorum...
ESP'nin ve Gibson'un Explorer serisi aklıma yattı.Fakat çok pahalı .
acaba ESP nin alt markası olan LTD mi alsam diye düşünyorum.
Araştırma yaptım ve iki markanın arasında pek bi fark olmadığını gördüm , sadece ltd seri üretim.
Daha amatörüm ESP ve Gibson azcık profesyonel işi. LTD ex400 BD veya diğer exp.lerden almamı mı yoksa bekleyip ESP veya Gibson mu almamımı önerirsiniz???... Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler, saygılar.
Merhaba..Gitar seçimi konusunda yardım isteyecektim. Benim aklımdaki gitar PRS SE Torero özelikleri; floyd rose tremolo, EMG 81-85 manyetik,sap neck thru, gövde maun fiyatı 1500 lira ayrıntılı bakmak isterseniz http://www.do-re.com.tr/urundetay.asp?id=2686
Yapmak istediğim müzik tarzı progressive metal ama arada blues tarzında da çalmak isterim bunun için sadece gitarın yeterli olmadığını biliyorum ama yinede söylemek istedim. Gitarın üzerinde EMG 81-85 var bazı forumlarda Seymour Duncan la karşılaştırılmış ve Seymour Duncan ı öneren fazla gibi geldi bana youtube dan da karşılaştırılmalarını izledim fakat video olduğu için bir fark algılayamadım şimdi eğer beğenmezsem manyetikleri ileride pasif Seymour Duncan modifiyesi yapabilir miyim yaparsam gitara sonuçları iyi ya da kötü yönde nasıl yansır? PRS Custom 24 25th Anniversary nasıl? Son olarak 1500 TL ye kadar sizin önereceğiniz gitarlar nelerdir? Benim sorularım bu kadar, yardımlarınızı bekliyorum bu konuda. Şimdiden teşşekkür ederim.