Burada Gibson'a laf eden bir ben varım sanırım, şu ana kadar Gibson LP Standard ve SG Standard'a sahip oldum. Ayrıca hala her hafta düzenli olarak Gibson kullanıyorum(bu nasıl bir ifadedir 😀), Custom modelleri hariç bahsettiğim marka ve modellerin yanına bile yaklaşamaz. 🙂 Ancak yine de muhteşem gitarlar, bütçe yüksek olduğu için böyle bir şey dedim, yoksa tabii ki son dönemlerdeki kalite düşüşüne rağmen Gibson'ın kalitesini tartışacak değiliz. Böyle bir bütçe varken şahsen belirttiğim diğer markaları tercih ederim. Başlık sahibi amfi alacak mı bilmiyorum ama amfi konusunda katılıyorum.
teşekkür ederim.Çok farklı tarzlar 2-3 gitar ve bunların biriside 7 telli olacak,kusura bakma yardımcı olamayacağım.
valla arif e katiliyorum ikisi de tarz konusunda sıkıntılı gitarlardır.. jazzmasterlar ton konusunda çok kısır kalacaktır. yani blues pop funk okey ama rock a geçtiğinde gitar tekler.. ayni şekilde telecasterlar da.. alacaksan eğer. h-s-s dizilimine sahip bir stratocaster her yola gelir..
valla amfi almayı düşünmüyorum neden diye soracak olursanız.. Aparmanda sıkıntı olur düşüncesine hakimim 🙂
so ?Keith Richards Telecaster
Pete Townshend Jazzmaster
Mike Einziger (Incubus) Jazzmaster
anladm hocam teşekkür ederim 🙂hi-fi bir kulaklık gitar amfisi için uygun değil,aksine orta kalite ucuz bir kulaklık daha iyi olur.
bass tiz ve mid leri düzgün almasını saglıycak bir kulaklık gerek yoksa çakmaga gaz basan adamların tezgahındada kulaklık satılıyohi-fi bir kulaklık gitar amfisi için uygun değil,aksine orta kalite ucuz bir kulaklık daha iyi olur.