Bak bu gitarı deneme listesine alırım işte 🙂 Dore benden çok çekecek deneme günü 🙂 Sahibindende 7000tl ye es 335 custom var. Param olsa şu an dakika durmaz alırdım :/
Bak bu gitarı deneme listesine alırım işte 🙂 Dore benden çok çekecek deneme günü 🙂 Sahibindende 7000tl ye es 335 custom var. Param olsa şu an dakika durmaz alırdım :/
O kadar para kesinlikle sıfır bir Gibson'a verilmez ki; ben bir kaçını denedim asla o kadar para edecek bir gitar değil. Yarı fiyatına Japonya'dan Momose ya da Seventy Seven alırım ki öyle yaptım 🙂 çok çok daha iyi. Ya da Ibanez AS200 ya da JSM100 alırdım.
Sharpened Flat - Vintage Japan Guitars
Burayı da takip edebilirsin. Sahibinin ismi Kevin, çok da iyi birisi.
Yamaha'nın Pacifica serisi harici çoğu enstrümanı çok pahalı. Epey pahalı.Bu konuda haklı olduğunuz noktalar olsa da Japonya'dan gitarı görmeden getirince beğenmeme riskide var, bir de gümrük vs. işin içine girince maaliyet artacak., gitar ne kadar iyi olursa olsun satmaya kalkışırsan Türkiye'de kimse yüzüne bakmaz, ama Gibson'ı hem deneyerek alma şansı hemde daha sonra daha kolay elden çıkarabilme şansı var. Japon gitarı demişken Yamaha'da güzel semi-hollow ve hollow body gitarlar yapıyor ama bu 5000 tl sınırını aşıyor.
İşçilik konusunda bahsettiğim iki Marka ki aynı yerin üretimi muhteşem gerçekten. Beğenmeme riski çok az 🙂 800-900 TL arası gümrüğü oluyor. Bana Japonja'dan 6 günde geldi ve çok iyi paketlenmişti. Yamaha SA2200 muhteşem bir gitar ama bulmak çok çok zor.Bu konuda haklı olduğunuz noktalar olsa da Japonya'dan gitarı görmeden getirince beğenmeme riskide var, bir de gümrük vs. işin içine girince maaliyet artacak., gitar ne kadar iyi olursa olsun satmaya kalkışırsan Türkiye'de kimse yüzüne bakmaz, ama Gibson'ı hem deneyerek alma şansı hemde daha sonra daha kolay elden çıkarabilme şansı var. Japon gitarı demişken Yamaha'da güzel semi-hollow ve hollow body gitarlar yapıyor ama bu 5000 tl sınırını aşıyor.
İşçilik olarak değilse de ses olarak, sap şekli olarak beğenmeme ihtimali olabilir, siz alırken ne istediğiniz konusunda nettiniz anladığım kadarıyla, o zaman sıkıntı olmaması normal. Gümrük'de döviz üzerinden hesaplanıyor o zamanki kur ne kadardı bilmiyorum ama bugün daha fazla tutacaktır.İşçilik konusunda bahsettiğim iki Marka ki aynı yerin üretimi muhteşem gerçekten. Beğenmeme riski çok az 🙂 800-900 TL arası gümrüğü oluyor. Bana Japonja'dan 6 günde geldi ve çok iyi paketlenmişti. Yamaha SA2200 muhteşem bir gitar ama bulmak çok çok zor.
Aynen. Ben sap profilini 1 ve 12 perde kalınlığını vs hepsini bildirdim. 50's Gibson gibi kallavi bir sap yaptırdım 🙂 Parasını en baştan yen olarak kenara attım %25 depozito ödedim yoksa ilk siparişle ikinci taksit arasındaki yen'in durumu 600 TL fark ediyordu. 6 ay sürdü yapımı.İşçilik olarak değilse de ses olarak, sap şekli olarak beğenmeme ihtimali olabilir, siz alırken ne istediğiniz konusunda nettiniz anladığım kadarıyla, o zaman sıkıntı olmaması normal. Gümrük'de döviz üzerinden hesaplanıyor o zamanki kur ne kadardı bilmiyorum ama bugün daha fazla tutacaktır.