İki gitara da sahibim, Ec1000T versiyonu var. Modifiyeli coil split ve phase reverse mevcut. Wilkinson paf taklidi manyetiklerle kullanıyorum. Kalın gövdeli olduğu için bass tepkisi daha iyi , daha dolgun ve yoğun bir tonu var. İstediğimde normal Les Paul tonu istediğimde de single tonları alıyorum çok memnunum. Prs Se Custom 24'e gelirsek öncelikli olarak daha hafif , 24 perdeli bir gitar. 2012 sonrası strat tipi switchli versiyonu var. Ec1000T ye göre daha strata yakın (yanlış anlaşılmasın manyetikler single'a dönüşebilse bile strat single'ı ile alakası yok). Yeri geldiğinde pop, funk, klasik rock ve heavy metal çalarken prs , daha yoğun tonlar için blues, hardcore, hard'n heavy müzik için Ec1000T kullanıyorum (özellikle de drop akortlarla). Bu arada düz alacağınız ec1000 genelde emg set ile geliyor. Gitardan çok farklı ton almak istiyorsanız manyetik ve elektronik modifiyesi şart. Daha önce Gibson Les Paul studio, standard, Jackson dkmg, Fender Meksika, Epiphone Les Pauller kullandım gerçekten bu iki gitar mevcut gitar arayışımı sonlandırdı. Modifiye ettikten sonra eğer klavyeleri ve ergonomisi hoşunuza giderse uzun seneler kullanırsınız. Şu an gözümün gittiği tek gitar Mayones ve benzeri 7 telliler 🙂