Usa les paul studio öneririm. Ama deneyip al iyisine denk geldiğin gibi kötüsünü de denk gelebiliyorsun. Belli bir standart yok.
Merhaba arkadaşlar geçen bi konu açmıştım explorer gitarlar hakkında dün bi müzik dükkanına gidip explorer gitar denedim fakat bana göre olmadığına karar verdim şimdi les paul kasalara bakıyorum bütçem yine 2000 2500 2. el alabilirim hatta daha bile iyi olur diye düşünüyorum.
Ama kesinlikle les paulun o klasik renklerinden birini istiyorum o studio modellerindeki iğrenç kırmızı renkli les paullar çok itici gerçekten
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar birde bu arada epiphone lar arasında gerçekten sağlam iş yapar diyebileceğiniz les paul modelleri hangileri ?
# Tonum tarzım her neyse ağırlıklı olarak Metallica trashı bazen de gary moore tarzı bir sound tam anlatamadım ama anlamışsınızdır siz 🙂
Epiphone Les Paul Tribute Plus Outfit - Elektro Gitar
Bu gitar hakkında ne dersiniz ?
Merhaba studio'ların o ciğer kırmızısı olanları gerçekten göze hitap etmiyor fakat şu renk olanlar kaçmaz; Gibson Les Paul Studio 2012 fiyatı biraz uçurmuş, konuşup indirim isteyebilirsin. denerken de sap kısmında çatlak, tamir vs olup olmadığına bakmalısın. O ciğer kırmızısı olanların tonları güzel oluyor ama görüntü dediğin gibi iç açıcı değil.
Ankara'da Süleyman Bağcıoğlu maple top studio kullananlara iyi bir örnektir:
türkiyede bu sonex denen şeyden gören oldu mu bir yerlerde?
baya kendine özgü bir gitar gibi geliyor bana. kendisiyle tanışmayı çok istiyorum sayın hackeiommi 😀