Gitar endonezya üretimi, ancak üstünde 81-89 bulunmakta, belki de şu anda piyasada bulunan amerikanlara kafa tutabilecek ayarda üretilen tek seri pro serisi ancak şu an 0 fiyatları 4000 tlye yaklaşmış, biraz fazla bence bu gitara, 2. el usa alınabilecekken. Ben 2800-2900 aralığındayken almıştım, o vakitten beri severek kullanırım, geçtiğimiz günlerde de 2. el bir KVTQ Pro aldım, aynı serinin sabit köprülüsü, yine muazzam bir kalitesi var.
Eski jackson mevzusu şahsen 80ler ve 90ların başlarındaki üretimler için, kimse 2010 üretimi japon dinkylerine şimdiki pro serilerinden iyi demesin şahsen, biraz ticari bir çakallık gibi geliyor bana, birçok farklı japon üretimi gitar denedim, hiçbirinde de ekstra bir artı yan göremedim, asla takılmamak lazım aksine Fender grup satın aldıktan sonra düşük serilerin bile şekli şemali topladı, js32lerde bile binding bulunmakta.
Daha spesifik sorular sorarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Bilgilendirme için teşekkür ederim içimde kalmıştı rahatladım.Düzeltme yapayım, basswood kötü bir ağaç değildir. Ibanez Prestige serilerinde bol bol kullanılır, Peavey/EVH Wolfgang'larda da öyle. Çok dengeli bir karaktere sahip bir ağaçtır.