İsyanım daha çok seslerin trebleından dolayı. Dediğiniz aslında çok makul bi durum. Manyetikleri ilerde değiştirmek şuan için aklıma yattı. Araştırdıkça çıkan bi problem daha var şuan. Köprü olarak edge 3 hakkında çok olumlu yazılar okumadım. İlk tremololu gitarım olucak bu köprü hakkında da görüşlerinizi almak isterim
Ibanez hatta pek süperstrat çalan bir insan değilim. Bir tane floydlu gitar aldım ömrümde, o da eski bir Japon bir Jackson. Bu konuda ne kadar güvenilir bir kaynak olurum bilmiyorum.
Bendeki Jackson'da lisanlı Floyd var, orijinal değil. İki günde nasıl başa çıkacağımı araştıra deşe tek başıma öğrendim. Floyd Rose gördüğüm kadarı ile büyük oranda uyum sağlama olayı. Mühim olan markası, modeli kadar stabil de olması. Vidaları, bıçak kısımları aşınmış olmayacak, köprü telleri doğru düzgün, sağlam tutacak vb. Bunları sağlayan lisanlı, lisanssız her floydu kolayca kullanır hale gelebilirsiniz.
Forumda Edge serileri ile ilgili eski başlıklar da olması lazım. Bir arama yaparsanız bayağı bir cevap çıkar karşınıza.