Merhabalar, konuyla ilgili güncel bir başlık göremedim o yüzden açtım, varsa daha önce soran kusura bakmayın.
6 ay kadar önce kendi kendime öğrenmek üzere bir squier bullet strat hss aldım. bir de marshall mg15cf amfim var.
gitar ikinci eldi ve sanırım bazı kusurları var, kendi kendime öğrenme faslımın sonuna geldiğimi de düşündüğümden hem bir kursa başlayıp hemde yeni bir gitar almak istiyorum.
bütçem 3 bin tl civarı. başlangıç için bu fiyatlara çıkmamam gerektiğini düşünen olursa önerilerini dinlerim. slash,metallica,avenged sevenfold sevdiğim , parçalarını çalmak isteyeceğim gruplar..
aklımda birkaç gitar var bunların dışında da önerilerinizi bekliyorum. Klavyesinin rahat olması sanırım benim için önemli bir kriter olacak..
you're a lie , turn the page gibi parçalar sayesinde les paul bir gitarı ciddi anlamda düşünmeye başladım..
- Epiphone lp standart -sıfırı yaklaşık 3500tl , sustain mükemmel fakat sap biraz kalın sanırım-
- esp-ltd kh202 bunu sadece internette bulabildim -3200tl-, internetten almaktan pek hoşlanmıyorum görüp almak daha iyi olurdu.. ayrıca sanırım bu gitarlarda üretim yeri de fark yaratıyor tam hakim değilim.
- schecter demon 6 fr -2900tl-
- schecter synyster gates custom -ikinci ellerini 2500 civarına bulabiliyorum- yalnızca bu gitarın custom-s fr'ı (sustainac) olanı için 2. elde 4500tl bandına çıkabilirim.
önerileriniz için şimdiden teşekkürler.