JudgeMe demiş ki:slm beyler sizden bi konuda yardım istiyorum...elimde emg 81 ve 85 manyetik var ve alacağım gitara takmayı planlıyorum...gitarada yaklaşık 800 900 ytl verebilirim ama emgleri satarsam işte 1200 falan gibi bi fiyat verebilirim gitara...çoğunlukla metal çalıyorum baya bi kararsız kaldım ne alacağım konusunda...epiphone les paul studio alıp emgleri takmayı düşündüm sonra js30 alıp emgleri takmayı düşündüm...bi yol gösterin bana😀
ibanez rgt 42 bulabilirsen çok kullanışlı ve güzel bi gitar tavsiye ederim.DawnUnder demiş ki:arkadaşlar 9 senelık gıtaristim ibanez blazer ım vardı ama degıstırmek ıstıyorum artık omrumun kalanında gerek evde gerek sahnede ıyı performans alabılecegım bı gitar onerır mısınız??
-fiyat olarak gitar+amfi 1 milyar a felan cıkabilirm(dahası da olur)
-tarz olarak clean tonlarının iyi olması ama overdrive ının da tatmin edici olması bnım icin onemlı
kafamda rg serisi s serisi(ibanez) epiphone un les paul ları ve cortun bi iki modeli var ama cok deneyimli degilim bu konularda yardımcı olursanız sevinirm
(zoom 707 2 m var bi de )
halilpazarlama demiş ki:ibanez rgt 42 bulabilirsen çok kullanışlı ve güzel bi gitar tavsiye ederim.DawnUnder demiş ki:arkadaşlar 9 senelık gıtaristim ibanez blazer ım vardı ama degıstırmek ıstıyorum artık omrumun kalanında gerek evde gerek sahnede ıyı performans alabılecegım bı gitar onerır mısınız??
-fiyat olarak gitar+amfi 1 milyar a felan cıkabilirm(dahası da olur)
-tarz olarak clean tonlarının iyi olması ama overdrive ının da tatmin edici olması bnım icin onemlı
kafamda rg serisi s serisi(ibanez) epiphone un les paul ları ve cortun bi iki modeli var ama cok deneyimli degilim bu konularda yardımcı olursanız sevinirm
(zoom 707 2 m var bi de )
ultraslan1550 demiş ki:arkadaşlar ben dean ml xm elektro gitar almayı düşünüyorum.acaba nasıl bir gitardır?yada bunu boşverip 450 YTL lik başka bir v kasa gitar bakıyım?bu konuda kararsız kadım.alttada bahsettiğim gitarın linki var.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2596&gid=802
peki bu paraya hangi gitarı önerebilirsiniz?Monster_YGT demiş ki:ultraslan1550 demiş ki:arkadaşlar ben dean ml xm elektro gitar almayı düşünüyorum.acaba nasıl bir gitardır?yada bunu boşverip 450 YTL lik başka bir v kasa gitar bakıyım?bu konuda kararsız kadım.alttada bahsettiğim gitarın linki var.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2596&gid=802
yani 450 ytl ye iyi bir v kasa bulman zor olabilir ama diğer seçenekleride değerlendir derim ben
JudgeMe demiş ki:secks ve masterofpuppetsasd ilginize teşekkür ederim...sizce ne almalıyım 1000-1200 ytl fiyat aralığında metal çalmak için?
JudgeMe demiş ki:pek bi janjanlı bu yaw 😀 bana daha esp sv tadını yakalatıcak bişi lazım 😀
Fistby demiş ki:http://www.youtube.com/watch?v=N-blu5VAyVg
Yukarıdaki videoda 'Vox AD50VT Numetal amp model.' kullanılmış. Bu normal 'VOX AD50VT' değil mi? Yoksa farklı bir üretimmi. Eğer farklı bir üretim değilse bu modeli almayı düşünüyorum.
Ek olarak kullandığı gitar düz Fender Squier 51'mi sizce yoksa sonradan modifikasyonamı uğramış? Ve bu tona Squier 51 haricinde hangi gitarı kullanarak ulaşabilirim. (Örn:Squier Bullet Stratocaster, Squier Standart Fat Strat HSS, Squier Standard Stratocaster)