Manticore demiş ki:Fistby demiş ki:http://www.youtube.com/watch?v=N-blu5VAyVg
Yukarıdaki videoda 'Vox AD50VT Numetal amp model.' kullanılmış. Bu normal 'VOX AD50VT' değil mi? Yoksa farklı bir üretimmi. Eğer farklı bir üretim değilse bu modeli almayı düşünüyorum.
Ek olarak kullandığı gitar düz Fender Squier 51'mi sizce yoksa sonradan modifikasyonamı uğramış? Ve bu tona Squier 51 haricinde hangi gitarı kullanarak ulaşabilirim. (Örn:Squier Bullet Stratocaster, Squier Standart Fat Strat HSS, Squier Standard Stratocaster)
Normal AD50VT'nin "Nu Metal" modellemesi ile çalınmış yanlış anlamadıysam. Mesa tonu oluyor işte yamulmuyorsam.
Fender'den, Squier'den pek anlamam ama bu gitar basswood gövde, maple sap + klavyeymiş, yazdığın aletlerden başka bir de Ibanez RG350 gibi bir modelle denemeni öneririm.
keremd demiş ki:aman dikkat bilen biriyle git gitar almaya..
kurbanlık koyun gibi gitme!
unsp0ken demiş ki:keremd demiş ki:aman dikkat bilen biriyle git gitar almaya..
kurbanlık koyun gibi gitme!
ya benim öle gitardan anlayan arkadaşım yokki sadece bi arkadaşla gidicez oda anlamıyo o bass alıcak ben elektro sizin önerilerinizle biraz bişiler öğrenipte gitsem iyi olur ve fiyatta aşağı yukarı bişiler öğrenirim
şu an bilmediğim için çalmayı ii bişi almasamda beni tatmin eder sanırımkeremd demiş ki:ya temizliğini o kadar takma zaten ilk gitarın olacak, bi süre sonra değiştirmek isteyeceksin.
calınabilirliği iyi olsun, seni mutlu etsin yeter şuan.