Yala bir kere anlarsın merak etme iyi gitar.Bu gitarı alsam mı diye konu açıp çok kısa zamanda bu gitarı önermeniz tuhaf oluyor. Deneyimlerimize göre paylaşım yaparsak okuyan kişiler daha iyi kararlar verebilirler.
Yala bir kere anlarsın merak etme iyi gitar.Bu gitarı alsam mı diye konu açıp çok kısa zamanda bu gitarı önermeniz tuhaf oluyor. Deneyimlerimize göre paylaşım yaparsak okuyan kişiler daha iyi kararlar verebilirler.
Neden iyi gitar, anlatsana biraz, bilgilenmiş oluruz.Yala bir kere anlarsın merak etme iyi gitar.
Bende buraya konu açmadan önce tabi ki araştırdım ve arkadaşın açtığı konuları okudum. Bende tecrübeli arkadaşların cevap yazmasını bekliyordum. 🙂Bu gitarı alsam mı diye konu açıp çok kısa zamanda bu gitarı önermeniz tuhaf oluyor. Deneyimlerimize göre paylaşım yaparsak okuyan kişiler daha iyi kararlar verebilirler.
Bende buraya konu açmadan önce tabi ki araştırdım ve arkadaşın açtığı konuları okudum. Bende tecrübeli arkadaşların cevap yazmasını bekliyordum. 🙂
Bu arada önerin için teşekkür ederim. Hatta önerinizi gördüğüm gibi araştırdım ve haklı da olabilirsiniz bence. Fakat size sorulan mantıklı bir soruya güzel ve ahlak çerçevesinde cevap vermeniz gerektiğini düşünüyorum.Sen de diğerleri boş adamlarsınız. İnsan gibi bir öneride bulundum en olmayacak kişi sen bile bana tavır yapıyorsunuz. Kendi açtığım konudaki olay tamamen bambaşka RG350 2. el eski ile J11 Arasında yorum olarak fikir almak için açmıştım. Beyni boş kibirli veletler.
Temiz duruyor. Fiyat da iyi sayılır. Gitardan hiç anlamıyorsanız bilen birisinin görmesinde fayda var.Merhaba,şuan elektro gitar arayışı içerisindeyim özellikle 2. ellere bakıyorum şu ilanın
sahibiyle konuştum 1300 e bırakırım dedi gitar 3-4 senedir yatıyormuş dolayısı ile telleri değişmesi ve bakım gerekecek sizce uygun fiyat mı ?Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Birde gitarın iyi olup olmadığını nasıl anlayabilirim ilan sahibinin elinden tutup kadıköyde luthiere götürmem illa gerekli mi ?
Anladım hocam teşekkür ederimTemiz duruyor. Fiyat da iyi sayılır. Gitardan hiç anlamıyorsanız bilen birisinin görmesinde fayda var.
Görmeden gitar alma taraftarı değilim. Kimse benim malım kötü demez. Dore'de 3100 liraya satılan fiyat normal, gitarın USA fiyatı 500 dolar. Çok acelesi yoksa yakın yerlerde ve şehrinizde ikinci el kovalamanızı veya sıfır almanızı öneririm. Dediğiniz ilandaki gitarda get açınca 2250 olacak gitarın fiyatı.Selamlar, daha önce farklı bir konuda da değinmiştim. Lokasyon gereği resmen müzik piyasasının bittiği nadir şehirlerden birinde yaşıyorum. İkinci el gitarlar çok uyguna satılmıyor. Uzun süredir bir PRS alma hevesim var. 2000-3000 civarı bir bütçeye sahibim. Dore'den PRS Se Standard 2018 almak istiyorum ama o paraları hak etmediğini de düşünüyorum. İkinci el desen tam bir piyango. Bir adet PRS SE Standard 24 buldum, sanırım 2016 modeli, headstock'ta PRS imzası yok. Fiyat 1800 civarı.
Prs se elektro gitar - En Uygun PRS Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 740768221 ilan bu.
Şehir dışından arkadaş kargo yaparım, get de açarım dedi. Yine de foruma sormak istedim. Çok absürt bir fark var mıdır, Git sıfırını al kafan rahat olsun diyen çıkar mı bilemedim. 🙂 Teşekkürler şimdiden.
Currently, all SE models are made by ‘World Musical Instruments Co.’ in South Korea. This is the same factory that Chapman, Schecter and Line 6 use to manufacture their guitars.
Cort da burada üretiliyordu sanırım... gitarı görmeden yorum yapamam ama bilgi yanlış değil. PRS Custom Maryland USA üretimi, SE ayrı bir seri zaten.