eee yorumlarını bekliyoruz o zaman 😀
Clickboy demiş ki:Cort X2 baslangic icin en ideal gitarlardan birisidir. Kesinlikle ibanez'e tercih ederdim...
GibsonLesPaul demiş ki:Clickboy demiş ki:Cort X2 baslangic icin en ideal gitarlardan birisidir. Kesinlikle ibanez'e tercih ederdim...
İbanezi tercih ederim kesinlikle ! :!:
keremd demiş ki:GibsonLesPaul demiş ki:Clickboy demiş ki:Cort X2 baslangic icin en ideal gitarlardan birisidir. Kesinlikle ibanez'e tercih ederdim...
İbanezi tercih ederim kesinlikle ! :!:
Umarım hayalindeki gitara kavuşursun. 400YTL ye pek bir alternatifin yok ama ibanezin kore modellerini alabilirsin o fiyata biliyorum ibanez cort'tan daha çok şey cagrıştırıyor insanın kulağına ama markasına aldanma. git dene bak bi kaç model begen sonra gel burda biz sana en iyisini seçme konusunda yardım etmeye çalışalım. kolay gelsin
beddega demiş ki:arkadaşlar ben cort z44 almayı düşünüyorum.nasıl bi gitar bana anlatırmısınız.tonları falan iyimidir.bana anlatırsanız çok memnun olurum.
dark_sun demiş ki:
arkadslar bende bu x20 den var tüneldeki zuhalden aldım.benim kafama takılan şu adam bana dediki gitar 180 dolar ama sana 160 dolar olur ve o fiyata aldım.ama bakıyorum mydukkana felan x20 ler 215 dolar.yoksa mydukkandaki x20 daha iyi bir x20 mi yoksa zuhaldeki adam ikinci el x20 mi sattı bana da fiyatı öyle düşük söyledi yoksa cok büyük bi kıyakmı gecti bana.karısık oldu ama idare edin
Eywallah baba uyarı için :!: Senin Cort a baktım güzel gözüküyo ama ben bodrumdayım bide fiyatta bi güzellik olurmu 🙂nadiras demiş ki:gitarın ağacı ağaç değil yalnız bariz sunta
(yeni başlayacak birisine alıyorsan ve bu arkadaş da ergenliğini atlatmamış bireyse parmakları yamulabilir) *ciddiyim bu konuda
GibsonLesPaul demiş ki:Eywallah baba uyarı için :!: Senin Cort a baktım güzel gözüküyo ama ben bodrumdayım bide fiyatta bi güzellik olurmu 🙂nadiras demiş ki:gitarın ağacı ağaç değil yalnız bariz sunta
(yeni başlayacak birisine alıyorsan ve bu arkadaş da ergenliğini atlatmamış bireyse parmakları yamulabilir) *ciddiyim bu konuda