Z
ZeOcReiNt
...
neckte single manyetikli bridgede hm manyetikli bir gitar almanı tavsiye derim.hem cayır cayır dist alırsın hem neckte stratların o meşhur tınısını alırsın.ama böyle gitar bulmak biraz zor genelde HSH şeklinde oluyor gitarlar.yada SSS alıp kendin HSS ye çevirebilirsin.xhornetxx demiş ki:Yav hazır ibanez tavsiye etmişken ben de birşey sorayım. Tarz değişikliği nedeniyle daha sert tonları olan bir gitar daha almak istiyorum 2.5 yıldır elektro çalışyorum. Shred olayının çok saçma ve gereksiz olduğunu düşünürken shred hastası oldum çıktım. Böyle power chord bastığımda dolu dolu distortion alırken neck de cleanle tatlı tonlar almak istiyorum klavyeside rahat olmalı bence. 500 milyon verebilirim. Gözüme ilk Ibanezler mantıklı geldi. Sonuçta her yola gelen gitarlar. Ibanezin şu modelini düşündüm SA-120CN
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2213&gid=110 gövdesi maunmuş cleanleri de tatlıdır diye tahmin etdim. Ibanezin bu fiyatlarda başka bir modelini tavsiye eden varmı? İlerde belki
bir manyetik modifikasyonu yapabilirim.
xhornetxx demiş ki:manyetik olarak cleande olsa HH istiyorum çünkü aynı zamanda sololardada neck 'i kullanıorm. Yani neckdede distortion la takılacağım olcak ve humbucker sesi arıyorum. sa ların clean soundu rg lere göre daha iyiymiş diye duydum. Ama benim için 1. plan sağlam distortion, bunun yanında hani clean'i de güzel olursa iyi olur diye anlatayım sizlere daha iyi anlaşılır.
Teşekkürler