R
rhncrhgl
Boss me 70 düşünüyordum fazla bilgim yok ama me 70 in sesleri analoğa daha yakın olduğu için tercih ediliyor sanırım.
selam. evet HD500 dede aynı özellikler mevcut ama X3 Live kadar seçenek sunulmamış. Yalnız bir HD500 kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim. Mevcut olan amp-cabinet seçenekleri fazlası ile yeterli ve fazlası ile tatmin edici. X3 live'ıda yıllarca kullandım ve üzerine 1 tane daha görmedim ta ki HD500 ü deneyene kadar. Adı üstünde HD (high defination). Tonları o kadar netki resmen cam gibi. İkisini de mümkünse deneyip öyle karar vermenizi öneririmBir konuda yardımızı isteyecektim. line 6 x3 live processor, elektro gitar, vokal ve bass gitar için yazılmıs hazır tonlar vardı. aynı şekilde hd 500 de mevcut mu bu tonlar. yani hd 500 de aynı sekilde bass gitar ve vokal için uygun mu, yoksa hd 500 sadece elektro gitar için mi üretildi? yardımınız için simdiden teşekkür ederim.
Mustang Floor güzel cihaz. Biraz "Fender" odaklı, ama modellemeler falan düzgün.
Merhabalar arkadaşlar;
Amfi olmayan ve taşımama değmeyecek ufak işler için bir prosesör arayışına girdim.
Lakin aradığım şey 500 - 800 tl fiyat aralığında. Dijital tarafta ne oldu ne bitti hiç farkında değilim son dönemlerde. Denediğiniz ve beğendiğiniz bir cihaz var mı?
Bu arada uzunca bir süredir benim blues junior ile çalmaktayım. Dolayısıyla aynısı gibi olmayacağı aşikar ama en azından yüzümü ekşitmeyecek birşey olması lazım çalarken.
Teşekkürler;
Heeeyt cok yasayin Tugberk bey aynen katiliyorum bende bunun Mustang V kafa amfisi var, lambalari yormayalim dedik mi bunlan caliyoruz.
Şimdi bende de bir tane üzerinde soldano yazan morbaş olsaydı eğer, hiç düşünmezdim yorulur mu yorulmaz mı... Soldano'nun üstüne gül koklanır mı hiç? (Koklanır tabi, CAE, Bogner falan) ama Mustang V?
🙂
Line6 Pod XT'yi öneririm.