Gilmour ve Satriani'yi bir araya getirmek zor tabi ama imkansız değil. Bence en mühim ayrıntı bunun tek drive pedalı ile olmayacağı gerçeğini kabul etmek. Onların genelde ne kullandıklarına bakarsak ve piyasada bulunabilirliklerini de göz önüne alırsak Big Muff (Gimour için) + Satchurator (Satriani için) iyi bir kombinasyon olabilir. Lakin asıl sıkıntı da burada başlıyor: Hakan üstad da değinmiş, hangi amplifikatör ve gitar ile haşır neşir olacağını önceden bilmen lazım. Örneğin Satchurator ilginc bir pedal hangi amfiye bagladığına göre yerle gök kadar farklı tepki veriyor ve benim gözlemim lambalı amfileri daha çok seviyor. Abinin ABD 'ye gidecek olması ise şans Big Muff + Satchurator'ı kullanılmış olarak 100-120 dolar gibi bir paraya bulabilir bu da işin maddi yanı.
Önce bütçeni ve elinde ne var ne yok onu bir yazıver istersen. Gitar mevzusu hiç geçmemiş ama mecbur geçecek sende ne var, veya ne almak istiyorsun vs vs. Ne kadar çok bilirsek o kadar yardım ederiz, ne kadar çok paylaşırsan sen de o kadar iyi öneriler alırsın.
Önce bütçeni ve elinde ne var ne yok onu bir yazıver istersen. Gitar mevzusu hiç geçmemiş ama mecbur geçecek sende ne var, veya ne almak istiyorsun vs vs. Ne kadar çok bilirsek o kadar yardım ederiz, ne kadar çok paylaşırsan sen de o kadar iyi öneriler alırsın.