Doğru yazdığın buysa eğer tablette yine iyi yazmışsın 🙂Arkadaşlar tablette yazdığım için yanlış yazmışım niye bu kadar abarttınız yazmayı bilmiyo falana getirdiniz olayı anlamış değilim
Yahu adam "bilmiyor" yerine "bilmiyo" yazmış, he bir de nokta koymayı unutmuş -ki aynısını siz de yapmışsınız. Neden sorusuna cevap vermek yerine olayı farklı yere çekip sataşmaya çalışıyorsunuz?Doğru yazdığın buysa eğer tablette yine iyi yazmışsın 🙂
Amacım sataşmak değil 🙂 (noktalama yerine emoticon kullanımı). Azıcık dikkat ederek bu forumda okunur yazı yazabilmek çok mu zor? Sonuçta hepimiz burada bir sürü mesaj okuyup yazıyoruz, bir de mesajları deşifre etmekle uğraşıyoruz. Konu genelde sadece yazım hataları da değil, bazı arkadaşlar neredeyse bir iki kelime ile bir soru soruyor, sonra çözmek için ağzından (hadi klavyesinden olsun) kerpetenle laf almaya çalışıyorsun. Neyse, ben konuyu kapatıyorum, amacım kimseyi kırmak değil, kırdıysam da özür dilerim.Yahu adam "bilmiyor" yerine "bilmiyo" yazmış, he bir de nokta koymayı unutmuş -ki aynısını siz de yapmışsınız. Neden sorusuna cevap vermek yerine olayı farklı yere çekip sataşmaya çalışıyorsunuz?
Haklısınız, o konuda katılıyorum size. Ama bir kez söylediniz zaten, arkadaş ondan sonra dikkat ederse eder etmezse de yapacak bir şey yok. Sürekli bunu söylerseniz konuyu açan arkadaş da bir cevap verir tartışmaya gider böyle küçük bir konu. Zaten bu kadar şeyden sonra artık yazım hatası yapmaz herhalde. 🙂Amacım sataşmak değil 🙂 (noktalama yerine emoticon kullanımı). Azıcık dikkat ederek bu forumda okunur yazı yazabilmek çok mu zor? Sonuçta hepimiz burada bir sürü mesaj okuyup yazıyoruz, bir de mesajları deşifre etmekle uğraşıyoruz. Konu genelde sadece yazım hataları da değil, bazı arkadaşlar neredeyse bir iki kelime ile bir soru soruyor, sonra çözmek için ağzından (hadi klavyesinden olsun) kerpetenle laf almaya çalışıyorsun. Neyse, ben konuyu kapatıyorum, amacım kimseyi kırmak değil, kırdıysam da özür dilerim.
Ya sizin ne yaptığınızı anlamadım ben,ben daha yeni bir üyeyim ve burası güzel bir platform diye geldim,siz heralde tartışmaya yer arıyorsunuz,kimse türkçe öğretmeni kesilmesin burda kimsenin başınaDoğru yazdığın buysa eğer tablette yine iyi yazmışsın 🙂
Ya sizin ne yaptığınızı anlamadım ben,ben daha yeni bir üyeyim ve burası güzel bir platform diye geldim,siz heralde tartışmaya yer arıyorsunuz,kimse türkçe öğretmeni kesilmesin burda kimsenin başına