Para sıkıntı değil dedi diye illa zararımı sokalımAdd+ bence oldukça iyi ama isterse 450 tlye ts9 da alabilir ama fazla bişey fark etmez para markaya ödenmiş olur.Arkadaş para sıkıntı değil demiş, hala ADD'ler, Boss'lar, öneriliyor. Vizyonu geniş tutun, atış serbest.
yanlış anlamayın ama Bu cümleyi kaç yıllık tecrübe ile edindiniz.Para sıkıntı değil dedi diye illa zararımı sokalımAdd+ bence oldukça iyi ama isterse 450 tlye ts9 da alabilir ama fazla bişey fark etmez para markaya ödenmiş olur.
Tecrübemin yeterli olduğunu düşünüyorum tabi herkesin görüşü farklıdır ama aradakı 300 tlye değecek bir fark bence yok.yanlış anlamayın ama Bu cümleyi kaç yıllık tecrübe ile edindiniz.
Peki fikirlerinize saygı duyuyorumTecrübemin yeterli olduğunu düşünüyorum tabi herkesin görüşü farklıdır ama aradakı 300 tlye değecek bir fark bence yok.
Arkadaş para sıkıntı değil demiş, hala ADD'ler, Boss'lar, öneriliyor. Vizyonu geniş tutun, atış serbest.
Polemik gereksiz ama 30 sene tank gibi çalışan TS9 nerede, iki günde dağılacak pedallar nerede...Para sıkıntı değil dedi diye illa zararımı sokalımAdd+ bence oldukça iyi ama isterse 450 tlye ts9 da alabilir ama fazla bişey fark etmez para markaya ödenmiş olur.
Dediğiniz gibi polimiklik bir durum yok karşılıklı görüş paylaşıyoruz.Polemik gereksiz ama 30 sene tank gibi çalışan TS9 nerede, iki günde dağılacak pedallar nerede...
Polemik gereksiz ama 30 sene tank gibi çalışan TS9 nerede, iki günde dağılacak pedallar nerede...
Bence bb preamp en doğru seçim olabilir gibi geldi 🙂
Amfim fender blues deluxe. Amfinin clean seslerini cok seviyorum. Masteri voluma, volume yide gain olarak kullansamda tabi bi yere kadar yetiyo. Kesinlikle amfi tadini verecek hic dijitallesmeyecek cayir cayir ses verecek bir o.drive pedali ariyorum. Cok tecrubeli arkadaslar elbet vardir o yüzden alacagim tavsiyeler cok onemli. Para onemli degil@Orka0404 amfin nedir?
O amfinin nasil drive'i yok diyorsun?Arkadaşlar fender blues deluxe ve usa strat ikilisini kullanıyorum. Fazla pedal kullanmayi seven biri değilim çünkü o sıcaklık bana göre dijitalleşiyor. Ama amfinin drive katı olmadığı için mecbur pedala ihtiyacım var. O sıcaklığı bozmayacak cayır cayır yanacak bi drive/o.drive pedalı arıyorum. Sizce ne almalıyım para sıkıntı değil. Blues/rock/funk/hard rock dinleyicisiyim. Yavuz çetin in drive tonları çok hoşuma gidiyor.