Aslinda burada buffered iyidir ya da true bypass iyidir demek çok doğru değil. Buffered bir pedal olmazsa sahnede ciddi kayıp yaşanacaktır kablo uzunluklarindan dolayı bu sebeple canlı performanslarda buffered pedal kullanmanın faydası kesinlikle var diye düşünüyorum, en azından amatör tecrübeme göre. Fakat stüdyo kaydı vs gibi işlerde olay değişecektir, sonuçta ton kaybını en aza indirgemek için bir çok önlem alınıyor o noktada belki true bypass tercih edilebilir ya da olabildiğince az sayıda buffered. Bu biraz tercih ve gereksinim işi gibi geliyor bana, bu sebeple kesip atmak doğru olmaz diye düşünüyorum.sd-1 ideal booster , od3 fena alet degil , dd3 yine is görür her türlü , blues driver güzel alet , ls2 a/b switch olarak iyi ,bir de reverb ü var fender reverb ü gibi , bunlari mi diyorsun ? 🙂 tamam rezil kelimesi agir olmus kabul de , true bypass yok yine hicbirinde , 2 tane bagla bunlardan yan yana , ziyan ederler ortaligi , hele 4-5 tane bagla yan yana , bogar öldürür tonu. 1 setup a 1 boss dan fazlasi zarar 🙂 onlarca da yok yani abartmayalim lütfen 🙂 gerci ben de hepsini denemedim ama yine de buffer bypass bence gereksiz bir olay.