Direk Boss ME25 al hocam bence, hatta düşünme bile.
Burada elime takasla bir adet Boss ME25 gelmişti, G3 ile kıyas kabul etmez. @haşmet de söylemiş, Looper'ı falan kötü, efektleri başarısız, 1-2 drive tonu fena değil sadece...
bir süre boss me 25 e göz atmıştım. loopları felaketti. düşen ses kalitesini sokaktan geçen birinin bile rahatlıkla anlayabiliceği düzeyde bir alet. az olan efekt ve diğer fonksiyonlarını hiç beğenmemiştim
Üzerindeki presetler gerçekten kötü. Fakat biraz kurcaladığınız zaman (bence) gayet tatmin edici oluyor. Ben Looper'ını beğeniyordum ha başka Looper pedalı kullanmadım, belkide ürünü fiyatına göre kıyasladığımda böyle bir Looper da sunması benim hoşuma gidiyordu, bilemedim 🙂
Boss Md-2 öneririm geçenlerde elime bir adet geçti ve tone yelpazesini geniş, boost knobu olması faydalı ve metalzone gibi tek düze bir "tone" değil.Merhaba forum
2. elden distortion pedalı almak istiyorum. Marshall amfim bu durumda yetersiz kalıyor.Hacimli tonları olan, viking karakterli olmayan,old school ve moderne hitap eden ton yelpazesi geniş olması temennim. Boss, mxr, metall muff olabilir. Cahiiliğimi maruz görün bişeyde sormak istiyorum.mesela metal muff ı kullanırken aynı zamanda amfinin delay ve reverbünü de kullanabiliyormuyuz?
ooo eyvallah gözüm çok sevindim 🙂Aynen kim diriltti arkadaslar 🙂 @gurkanisevic tavsiyesiyle amt p2 aldım. Çok memnunum buradan teşekkür ediyorum kendisine