Boost ya da overdrive a ihtiyaciniz da olmayabilir. Sarki ihtiyacına gore distortion i kisarsiniz.
Acikcasi fiyatina gore boss metal core u baya beğendim. Bol bol dinleyin zevkinize yonelik illaki birsey bulursunuz. Boss mc2 yi denerken en sonda distortion kistigi yere dikkat ediniz.
Yok yazdim zatii arkadaki VX amfiyle araba alınır beni taksan oraya cok guzel ses çıkarırım 👍. Bunlar yine Oladan bi nebze ama hep VX Deluxe kullandiklari icin nerdeyse tum denedikleri pedallarin karakteristigi VX olarak geliyorN'aptın hoca? Bu adamların pedal incelemelerinin Ola'sı. MT2'den bile cayır cayır ton çıkartırlar. 🙂
Aynen. Ama bu videolar o dehşet riff'ler için izlenir. Rabea'nın hastasıyım.Yok yazdim zatii arkadaki VX amfiyle araba alınır beni taksan oraya cok guzel ses çıkarırım 👍. Bunlar yine Oladan bi nebze ama hep VX Deluxe kullandiklari icin nerdeyse tum denedikleri pedallarin karakteristigi VX olarak geliyor
Zarten Boss mc2 nin çapı diger videolara bakınca anlasiliyor. Rop efendi de Boss la anlasti artik bol bol Boss reklami..
Ben şahsen ht-distx ile takasa girmezdim. M2 gerçekten çok keyifli bir pedal. Hatta yerinizde olsam o setupta elden çıkartmayacağım tek şey m2 olurdu. Satmadan önce bir şans daha verin ve iyice kurcalayın bu preampı derim ben.Arkadaşlar setupum bu şekilde. M2 pek hitap etmedi bana. Bi arkadaşla blackstar htdistx lambalı pedal takas için anlaştık. Sizce m2 ile takaslamam mantıklı olur mu yoksa m2 yi satıp başka pedallara mı yonelmeliyim. Tarzım alternatif Rock tan metale kadar geniş.
MXR 5150.80ler heavy metal hard rock glam metal tonu için distortion pedalı önerir misiniz? Metal Muff aldım çok sert geldi benim tarza.