sansamp triac senkoptan başka nerede satılır bilen var mı acaba?
xhornetxx demiş ki:Arkadaşlar geçen gün uzun araştırmalar sonucunda sd1 alarak. Analog toplamaya başladım. Gerçekten mükemmel bir pedal almışım istediğim o tüplü anfi tonunu küçük bir anfi ve meksika teleyle gerçekten bana hissettirdi. Şimdi 2. drive pedalımı alıcam bunun sd1 den azcık daha sert olmasını istiyorum. Ve aklıma ts-7 takıldı. acaba alsam hot mode da kullansam bide sd1 le boostlasam nasıl olur sizce?Düşündüm boostlanmış bir tube screamer tonu olcak. ts7 kullanan varmı yoksada fikrini paylaşan olursa gerçekten çok mutlu olurum. Saygılar...
rocker_hawk demiş ki:Arkadaşlar gitarım Fender Highway strat. Şimdilik şöyle bir setup düşünüyorum:
Boss dd-3
Boss cs-3
Boss mt-2(ya da ds-1 olabilir).Bu setup iyi mi?
Amfim 20 watt stagg , önce onu değiştirip daha iyi amfi mi almalıyım yoksa pedallar bu amfide de iş görür mü sizce?[sonuçta sadece evde kullanıyorum amfiyi]
rocker_hawk demiş ki:Amfi simülatörünün, ses çok fazla açılmadıkça aşırı bir katkısı olur mu ki?Ben zaten sesi en fazla 4. seviyeye kadar falan açabiliyorum(10 seviye var). Stüdyoda marshall kafa+kabin var.Orada zaten gerekmez heralde amfi simülatörü, evde çok gerekli midir sizce??
Ben de zaten onu kastetmiştim. Yani evde çok iyi tona gerek yok, onun için lambalı amfi almama şimdilik gerek yok sadece idare etsin biraz yeter.Metal zone zaten kesin kararım değil gidip deneyip alacağım.Metal muff düşünmüştüm ama abarttıkları kadar iyi değil dediler. Ben de ds1 veya mt2 düşündüm. Comp gerekli çünkü tappinglerde seslerin daha net çıkmasını sağlıyor benim için.Delay mi wah mı ona tam karar veremedim. Delay olursa dd3 de wah olursa ne olabilir???Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler bu arada...Belki kafanı fazla karıstırmıs olucam ama bişey daha söyliyim. Eğer "evde sağlam ton almasamda olur studyoya gittim zaman sağlam ton almam önemli" diyosanda amfi alma pedal al diyorum. İnşallah kafanı fazla kurcalamamışımdır. 😀
Dark_Fate demiş ki:al bi gt8 kurtul. :mrgreen: