capcrio demiş ki:arkadaşlar analog delay alacağım digidelay ve dd-3 arasında kaldım. bilgisi olanlar bu konuda yazarsa sevinirim. yada o fiyatlarda başka bi delay öneren varmı??
capcrio demiş ki:perfectionist teşekkür ederim bilgilerin için yalnız harmony central de baktım, digidelay kulllananlar(çoğu dd-3 te kullanmış) dd-3 ü yerden yere vuruyolar anlamadım valla
Perfectionist demiş ki:capcrio demiş ki:perfectionist teşekkür ederim bilgilerin için yalnız harmony central de baktım, digidelay kulllananlar(çoğu dd-3 te kullanmış) dd-3 ü yerden yere vuruyolar anlamadım valla
En güzeli denemek. dd-3 ü bir dene bakalım ihtiyaçlarını karşılayacak mı yoksa digidelay e yönelirsin. Denemek haricinde pek tecrübem yok benimde bu iki pedalla o yüzden kesinlikle şöyledir böyledir diyemem. Ama dd-3 kullanan arkadaşlarım var. Onlardan öyle yerden yere vurucak şekilde negatif yorumlar duymadım. Dediğim gibi sen bir dene öyle karar ver.
_JuDaS demiş ki:dd3 50ms-800ms arası gecikme sağlayabilirken, de7 30ms-2600ms arası gecikme sağlayabiliyor. de7de stereo çıkış ve üzerindeki switch sayesinde delay/echo arası geçiş olanağı var. reklam gibi oldu ama neyse böyle işte 🙂
ahanda benim aradığım özellik 🙂 tonu kötü olsun tuşları içine kaçsın 🙂amca demiş ki:Üstelik de7'de tuşlar üzerine bastırınca içeride gömülü kalıyor. Aslında bunun bir artısı olur mu bilemiyorum 🙂
halilpazarlama demiş ki:ahanda benim aradığım özellik 🙂 tonu kötü olsun tuşları içine kaçsın 🙂amca demiş ki:Üstelik de7'de tuşlar üzerine bastırınca içeride gömülü kalıyor. Aslında bunun bir artısı olur mu bilemiyorum 🙂
bence kesinlikle Boss ME-50 😉radser demiş ki:Selam arkadaşlar ben processor almak istiyorum ve 3 model arasında kararsız kaldım.Boss ME-50 , Zoom 707-2 , Digitech RP350.evde çalmak için ideal bi prosesor arıyorum ve metal müzik sevdiğim için metal müzik yapıyorum bu müziğe uygun gördügünüz bi pro. varsa yardımcı olun
amca demiş ki:halilpazarlama demiş ki:ahanda benim aradığım özellik 🙂 tonu kötü olsun tuşları içine kaçsın 🙂amca demiş ki:Üstelik de7'de tuşlar üzerine bastırınca içeride gömülü kalıyor. Aslında bunun bir artısı olur mu bilemiyorum 🙂
İçine kaçmıyor da içinde kalıyor 😀 Adamlar öyle ayarlamış. Herhalde bir ton yakalayınca ayarını vurup bozma diye, gömmeli düğme yapmışlar 😀