Merhaba arkadaşlar,
Değerli yorum ve tavsiyelerini rica edeceğim iki pedal turu olacaktı;
A) Phase Shifter pedalı: ehx bad stone edinmeyi düşünüyorum. Footswitchinde tasarim olarak galiba ampliden ufak bir ses patlamasina yol acan bir sorun varmis ve footswitchini degistirtmek gerekiyormus. Urunu deneyen, ses ve efekt karakteri ile footswitchindeki olasi sorunla ilgili bilgisi olan var mı? Kişisel tecrubesi, yorumu ve/veya düşüncesi olursa daha da makbule geçer.
Daha önce phase 90 (script ve block logo versiyonları), 45 ve 101 modellerini, ehx small stoneu denedim. Eqd grand orbiter hakkında da bir fikrim var. Bunlar harici başkaca alternatifler hakkinda da fikrinizi paylaşırsanız makbule geçer.
B) Flanger pedalı: bu konuda kafam biraz karışık zira arasında kaldığım ürünler mxr m117 flanger, maxon fl9, carl martin classic flanger, tc electronics vortex flanger ve tc electronics thunderstorm.
Mxr micro flanger haricinde bizzat deneme şansım olmadı zira ankarada bulamadım. Sizlerin yine bu ürün modellerine ilişkin kişisel tecrübelerini paylasmasi çok makbule geçer.
Lütfen chasebliss flangerı, strymon orbit, ada vs demeyin zira o ürünler bütçemin çok üzerinde 🙂
Simdiden tum degerli tavsiye ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.
Esenliklerle...