mesu-lid demiş ki:Hayatımda ilk kez bir pedal ya da prosesör alıcam. yeni başladığım için şu üç model arasında takılıp kaldım: X V-Amp, DigiTech RP-80 ve V Amp 2... Hangisini önerirsiniz? Konserlerde falan çalıcağım, sesi kaliteli olsun istiyorum ama süper birşey istemiyorum.
İyi günler...
Tri ac'nin ton aralığı gt-2 ye göre daha düşüktür fakat üzerinde 3 switch bulunması ve daha önceden yaptığın ayarları kaydedebilmen sahnede son derece işine yarayacaktır. parça içinde daha başka bir drive tonuna hiç uğraşmadan rahatlıkla geçebilmeni sağlayacaktır. Fakat gt-2 sana bu olanağı sunmaz. Avantajları ise daha geniş bir ton aralığına sahip olması ve daha kompleks ince ayarlar yapabilmene olanak sağlamasındır. Tercihi senin yapman gerekli
cmszn demiş ki:arkadaşlar digitech rp350 almayı düşünüyorum ama ses ve kullanım kolaylığı olarak bana hitap eder mi bilemiyorum. aranızda deneyen,bilen,kullanmış,kullanmakta olan varsa yardımcı olur musunuz?
her türü çalabilmek istiyorum.canım istediğinde slayer,trivium,metallica,megadeth,; canım istediğinde dire straits,ac/dc; canım istediğinde jimi hendrix vs.
kısacası her türe hitap edebilecek bir prosesör arıyorum. sesler fazla digitital olmamalı ve aynı zamanda mixer e girdiğimde sorun çıkarmamalı. marshall mg30dfx de kullanmayı planlıyorum. gitarım cort x-custom.üzerinde sd sh2n jazz ve sh8 invader var. ama fiyat 400 dolardan fazla olmamalı.orta halli bişi işimi görür. yardımcı olursanız sevinirim.cevaplarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
mazonami demiş ki:tamam sağ ol
ben de artık rp12 yi almaya karar verdim söylediklerinden sonra
ayrıca dediğin fiyatın çok çok altında bir fiyata tabi ki 2.el
artık üretilmiyormuş
yalnız korktuğum bir nokta var: sanırım digitech'in rp serilerinde kilitlenme sorunu varmış
bu doğru mu ? bir bilginiz var mı sanırım kilitlenince de 50dolara yaptırılabiliyormuş ancak
DDblues demiş ki:Boss rv-5 mi Digitech digiverb mü daha iyidir?