Bencede Metall Muff ben bizzat kendim denedim süper bir pedal bnde bu aralar parayı denkleştirirsem alıcam inş.
yutup123458 demiş ki:hocam , ''uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte'' demişsin.bana biraz alakasız tarzlar gibi geldi 🙂 yoğunlaştığın.asıl almak istediğin tonu söylersen arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olur sanırım 🙂
saygılar
soulwalker demiş ki:yutup123458 demiş ki:hocam , ''uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte'' demişsin.bana biraz alakasız tarzlar gibi geldi 🙂 yoğunlaştığın.asıl almak istediğin tonu söylersen arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olur sanırım 🙂
saygılar
Yeni gördümde bunu acaip dikkatimi çekti. Yani şimdi thrash, death, heavy birbirinden çok alakasız öyle mi, metal başlığı altında. 😀 İnanamıyorum.
yutup123458 demiş ki:soulwalker demiş ki:yutup123458 demiş ki:hocam , ''uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte'' demişsin.bana biraz alakasız tarzlar gibi geldi 🙂 yoğunlaştığın.asıl almak istediğin tonu söylersen arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olur sanırım 🙂
saygılar
Yeni gördümde bunu acaip dikkatimi çekti. Yani şimdi thrash, death, heavy birbirinden çok alakasız öyle mi, metal başlığı altında. 😀 İnanamıyorum.
thrash ve heavy benzer evet.death in thrash kökenli olduğunu bi kenara atıp,günümüz death gruplarının ''müziklerini'' yaptıkları ''parçaları''baz alırsak.Behemoth ,Amon Amarth,Necrophagia vb. gibi. ne thrash nede heavy ile bi benzerlik göremiyorum ben.ve gören olduğunuda sanmıyorum.ve hal böyle oluncada ''alakasız'' demek yanlış olmuyor 😉
ghostknight demiş ki:yutup123458 demiş ki:soulwalker demiş ki:yutup123458 demiş ki:hocam , ''uğraştıgım tarz heavy trash death felan filan işte'' demişsin.bana biraz alakasız tarzlar gibi geldi 🙂 yoğunlaştığın.asıl almak istediğin tonu söylersen arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olur sanırım 🙂
saygılar
thrash ve heavy benzer evet.death in thrash kökenli olduğunu bi kenara atıp,günümüz death gruplarının ''müziklerini'' yaptıkları ''parçaları''baz alırsak.Behemoth ,Amon Amarth,Necrophagia vb. gibi. ne thrash nede heavy ile bi benzerlik göremiyorum ben.ve gören olduğunuda sanmıyorum.ve hal böyle oluncada ''alakasız'' demek yanlış olmuyor 😉
Benzerlik goren var o tarzlar arasinda. Ben mesela.