hangi ditortion pedalini aliim o zman internetten dinledim mt-2 guzele benziodu.
abi su anda amfi degistirecek durumum yok zaten evde caliorum sesini belli bi seviyeden fazla acamiom kibabacan61 demiş ki:şahsen önce anfi derim 🙂 bazen öyle anfiler çıkıyorki distortion pedalı bile o anfide kullanmaya gerek kalmıyor.üzerindeki tonları şehane oluyor
ML-2 Dijitaldir, MT-2 tamamen analog bir pedaldır.midnite_trilogy demiş ki:İkisi de dijital. İkisinden de cacık olmaz. Özellikle mt2 den. Bildiğin yüksek volümlü sinek vızıltısı.
Pedalı beğendiysen, dene ve al derim. Sonuçta o pedal sayesinde çıkan sesi sen duyacaksın,herşeyden önce seni memnun etmeli. Beğeniyorsan al ve kullan.bodom_tarik demiş ki:hangi ditortion pedalini aliim o zman internetten dinledim mt-2 guzele benziodu.
bilgiler icin tesekkurler sana ve herkese kafamda az bucuk da olsa biseyler olusturdumyutup123458 demiş ki:ML-2 Dijitaldir, MT-2 tamamen analog bir pedaldır.midnite_trilogy demiş ki:İkisi de dijital. İkisinden de cacık olmaz. Özellikle mt2 den. Bildiğin yüksek volümlü sinek vızıltısı.
İspat;
ML-2 nin içinin bizzat çektiğim fotoğrafı,
MT-2 nin analog olduğunu ispatlamak için fotoğraf koymak yerine şu linki veriyorum : http://www.addpluspedals.com/addpluspedalmods.html
Burada MT-2 üzerinde yapılan modifikasyonlardan, pedalın analog olduğunu rahatça anlayabiliriz. Dijital bir pedala bu oynamaları yapmak mümkün değildir.
Pedalı beğendiysen, dene ve al derim. Sonuçta o pedal sayesinde çıkan sesi sen duyacaksın,herşeyden önce seni memnun etmeli. Beğeniyorsan al ve kullan.bodom_tarik demiş ki:hangi ditortion pedalini aliim o zman internetten dinledim mt-2 guzele benziodu.
Dijitaldir demek "o pedal yaramaz, sakın alma, uzak dur" demek değildir ki. Prosesörlerinde dijital olduğunu, ve kullanan sayısını hatırlatmak isterim, yeterli olacaktır bu.
Ben sattım ml-2 yi, artık drive ı amfiden aldığım için. Ama gayet sevdiğim bir pedaldı. İlerde yine almayı düşünüyorum.
diyorum...yenidenyeniyine demiş ki:Fader demiş ki:sana kalmış bir şey o arkadaşım.Nasıl rahat ediyorsan o şekilde dizmelisin.Kullanım sıklığına göre de ayarlayabilirsin.Kolay gelsin...
Yahu fader, susayım dedim bugüne kadar ama, hakketten adamı çıldırtıyorsun.yazdıklarından, bir dirhem bilgiye sahip olmadığın belli.sus bare öğrenmek isteyenlere engel olma..
http://www.turkrock.com/gate.html?name=Forums&file=posting&mode=quote&p=1634473 başlıkta şunları demiş.
Fader demiş ki:Elektroda ton işi amfi ve prosesörle ilgilidir tabi ki fakat elektro gitarın amfi ve prosesörden bağımsız kendine has tonları vardır.Prosesör dediğimiz alet zaten efekt verir.Gitarın manyetikleri ne kadar güzel ve ağacı ne kadar kaliteliyse amfiye ve prosesöre o kadar uyum sağlar.Washburnlere bakmışsın.Tonları sana çok iyi gelmiş.Washburn deneme şansın varsa git dene eline rahat gelirse al derim.Bakarsın o washburn bi gibsondan daha rahat gelir sana.Bu işler hiç belli olmuyor.Bu arada ben profesyonel olarak uğraşıyorum.Bence hevesliysen devamı gelir zaten.Şimdilik hafife alıyorsun gibi gelebilir sana ama bi sar bak nasıl götürüyo 🙂 Dediğim gibi deneme şansın varsa deneyebildiğin kadar fazla gitar dene bakarsın en çok beğendiğin 100 lira çıkıverir 🙂
http://www.turkrock.com/post1631806.html#1631806 profesyonel adamın yaptığına bak 🙂
Fader demiş ki:Arkadaşlar yaklaşık bi yarım saat önce gitarımı yere düşürdüm.Tellerinin saptan uzaklaştığını gördüm.Köprüye baktım vidaları gevşemiş.Daha sonra köprünün vidalarını sıktım teller az bişey yaklaştı fakat gitarın eski hali gibi değil.Napmam gerekiyor ciddi bir sorunmudur 🙁
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Fader demiş ki:valla cevapları beklemeden yaptım bişeyler.Bolt-on olduğu için vidalarını önce bi söktüm ondan sonra araya hızlı kaliteli bi yapıştırıcı sürdüm ve sapı sabitleyip vidaladım.Canlı performans sırasında çıkmasın da başka bişey istemiyorum 🙂
Veee asıl bomba 😀😀 http://www.turkrock.com/post1635851.html#1635851
Fader demiş ki:1.soruda ne demek istediğinizi anlamadım.Dijital bir sestir.Analogsa bir düzenek.Sesini soruyorsanız digitech hiçbir zaman sevmemişimdir.Onun yerine boss gibi ne olduğu belli bir şeyler almak daha mantıklı kanımca.
2.soru da tabi ki boss sd-1 derim.
3.soru değişiklik gösterebiliyor.
4.soru bu pedal kanımca iyi bir pedal değil.Ses çok dijital ve geniş bir ton yelpazesi yok.Onu alacağına boss sd-1 alırsın hem daha çok ton elde edersin hem de elde ettiğin tonlar orjinal olur.
Nekadar profesyonel olduğun belli,artık lütfen bizim gibi amatörlerin olduğu bu siteye yorum yazma be fader..
Yazdığın herşey baştan aşağı zırvalık olunca,birileri gönüllü olarak düzeltmeli bunları ki, yeni gelen arkadaşlar bu zırvalıklarla doldurmasın zihinlerini..daha bilgili olma konusunda ise susuyorum zaten,bişey deme gereği yok, herşey ortada 🙂Fader demiş ki:Bu forumda sırf birilerine bok atmak için sudan sebepleri gün ışığına çıkarmak bazıları için çok zevkli oluyor heralde.Birbirlerinin açığını gösterenler daha bilgili oluyor ya...