x3 her eve lazım.prosesor sevmezsemde evde kayıt ve gece rahat rahat çalmak için alıcam bende bir tane.forumda 800e var bir tane 😀
darkness_90 demiş ki:arkadaşlar gitar alırken bi de pedal almayı düşünüyorum digitech'in Df7 si sizce nasıl bi pedal önerebileceğiniz max 200 tl pedal var mı
evet yeni başlıyorum önerebileceğin bi model var mı link atabilirmisin?badsolo1 demiş ki:darkness_90 demiş ki:arkadaşlar gitar alırken bi de pedal almayı düşünüyorum digitech'in Df7 si sizce nasıl bi pedal önerebileceğiniz max 200 tl pedal var mı
Yeni başlıyorsan 200 tl'ye çok güzel processörler var piyasada. Onlara yönel derim.
niye v-amp almalı peki? poda göre ne Artısı var sert tonlarda ?tempest demiş ki:sert tonlardan hoşlanan biri v-amp almalı 🙂 bence ikisinide dene denemeden alma
JacksonKK demiş ki:niye v-amp almalı peki? poda göre ne Artısı var sert tonlarda ?tempest demiş ki:sert tonlardan hoşlanan biri v-amp almalı 🙂 bence ikisinide dene denemeden alma
sheliakonur demiş ki:ehx english muff'n pedalı nasıldır ? lambalı amfilerle anlaşamadıklarını duydum, doğrumudur ? metal muff'tan çok çok iyimidir ? alıp hem blues, hem rock, hem heavy metal, hem thrash metal tarzında çalabilirmiyim ? yani bir english muff'n pedalım olduğunda drive konusunda tatmin olur, oturup susarmıyım ? ağırlıklı olarak 80ler heavy metal tonu arayışındayım fakat ara sıra vokalimle kafayı yarıp blues yaptığımız, üstüne tekrar çıldırıp thrash metal de çaldığımız oluyor. metal muff kullanıyorum şu anda, english muff'n elde etmeye değermi yoksa çokta abartılı değilmidir metal muff'a göre ? bilen, duyan, gören, tanıyan bir cevap verirse çok sevinirim.
dostum ds2 den temiz ton alınmıyorki muadilinden alınsın hemde behringer 😀Monster_YGT demiş ki:Behringerin ds2 muadili bir pedalı var -Gerçi behringerin bütün pedalları başka bir pedalın muadili de 🙂- bu pedalı almak istiyorum. Sololar için. sert ve temiz bir distrotion alabilr miyim bu pedadan ? Tam anlatamadım ama anladığınızı umuyorum 🙂 Ritim de iyi ama solo da çok cılız kalıyor ton. Sevmiyorum.
halilpazarlama demiş ki:dostum ds2 den temiz ton alınmıyorki muadilinden alınsın hemde behringer 😀Monster_YGT demiş ki:Behringerin ds2 muadili bir pedalı var -Gerçi behringerin bütün pedalları başka bir pedalın muadili de 🙂- bu pedalı almak istiyorum. Sololar için. sert ve temiz bir distrotion alabilr miyim bu pedadan ? Tam anlatamadım ama anladığınızı umuyorum 🙂 Ritim de iyi ama solo da çok cılız kalıyor ton. Sevmiyorum.
ghostknight demiş ki:sheliakonur demiş ki:ehx english muff'n pedalı nasıldır ? lambalı amfilerle anlaşamadıklarını duydum, doğrumudur ? metal muff'tan çok çok iyimidir ? alıp hem blues, hem rock, hem heavy metal, hem thrash metal tarzında çalabilirmiyim ? yani bir english muff'n pedalım olduğunda drive konusunda tatmin olur, oturup susarmıyım ? ağırlıklı olarak 80ler heavy metal tonu arayışındayım fakat ara sıra vokalimle kafayı yarıp blues yaptığımız, üstüne tekrar çıldırıp thrash metal de çaldığımız oluyor. metal muff kullanıyorum şu anda, english muff'n elde etmeye değermi yoksa çokta abartılı değilmidir metal muff'a göre ? bilen, duyan, gören, tanıyan bir cevap verirse çok sevinirim.
Selam, ehx english muff'n çok enteresan bir pedal. Setup'ın geri kalanı ile çok etkileşimli. Buna en çok etki eden faktörler de gitar ve amfi. Ama öncesindeki buffer veya efektler de hatrı sayılır etkiyi yapacaktır. Tüplü amfilerin hepsi ile kötü gider demek pek doğru olmaz. Ama her amfiyle giden bir pedal değil. İşine yarayıp yaramayacağını görmek için kendi gitarın ve amfinle denemen lazım. Metal muff ile pek alakası yok o pedalın. Bir de, sağda solda değişik amfilerle çalışıyorum dersen bu pedal pek işini görmez söyleyeyim.