sertershach demiş ki:hiç birini denemedim açıkçası çok kararsızım proc veya analog setup konusunda sonuçta evde çalıyorum.forumları baya okudum ki sen de okumuşsundur.chuck11 demiş ki:Vox Tonelab SE
Zoom G9.2tt
Pod Xt live
sizce hangısı neden?
Pod için daha çok modellemeleri iyi deniyor vox içinse tonları ve efektleri iyi deniyor. genelde vox övülmüş ama diğer iki markada bir çekişme sözkonusu.İyi diyen var kötü diyen var.
Bu durumu 2. kez yaşıyorum şöyle ki piyasada ikinci el pod ve boss çok fazla var gt10 lar yeni olsa bile o da bulunuyor ama tonelab yok!
2. el vox advt arıyordum bi zamanlar yine bulamamıştım doğru düzgün satan.Sonra vaz geçip sıfır avt50xt aldım amfi dediğin efektsiz olur diye.
çelişki şu ki ya vox çok fazla kullanan yok ya da alanlar çok memnun olduğu için pek satmıyor. Bunun ayrımına varamadım açıkçası hiç birini denemedim ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana =).
teşekkür ederim arkadaşım.bende yorumlardan pod ile vox arasında kaldım,zoom için bozuluyor falan denıyor,vox için vintage tonlarda başarılı modern tonları pek iyi değil diye okudum ve kullanım acısından vox ta wah ve dist. pedallarının aynı tuşta bulundugunu okudum kullanımı kötü etkılıyecek diye düşünmekteyim. kararsızım😀
bu hafta içerisinde almayı dusunuyorum kullanan arkdaşların yorumları hala benim için çok onemli.saygılar