arnatuile demiş ki:Şöyle bi baktım bbe sonic maximizer için herkes öve öve bitiremiyor. sende kullanmışsın sen ne düşünüyorsun bu alet için amfiden cıkan yüksek basslı sesi adam edebilecekmi sence? veya aynı zamanda sololarda sesi berraklaştırabilecekmi. bi kac farklı versiyonu söz konusu arlarındaki farkı tartışıyor herkes? ne farkı var bende anlayamadım. ve bu aletle ilgili son soru ise türkiyede senkoptan başka bir yerden temin edilebilirmi?halilpazarlama demiş ki:gerekliliği sana kalmış kaliteli bir sistem kullanıyorsan çoğu ekipman eqya ihtiyaç duymaz.mevcut kullandığın tonda bas mid tiz eksikliği hissediyorsan eq pedalı kullanabilirsin.en güzel eq lar üzerinde geniş ayar olanaklar sunan geniş bandlı rack sistem eqlar kanımca. pedal şeklinde satılan eqlar genelde birbirinden pek farklı değil.kısa ve çabuk bir ayarlamayla parlaklık veya toklu yaratılmak isteniyorsa bbe sonic maximizer kullanılabilir.arnatuile demiş ki:equalizer pedalları arasından hangisini önerirsiniz?
sizce gereklimidir equalizer pedalı
şimdiden teşekkürler
adaptör yaptırmana gerek yok, 220-->110 dönüştürücü aparat ile halledebilirsinKoNt87 demiş ki:arkadaşlar ankara ici g9.2tt icin adaptör nerde yaptırabilirim?
tam regüleli mi olması lazım?
not:Alet amerikadan geliyor 15W AC 1.5A adaptörle calıstığı yazıyor fakat ABD nin akımı 110 W TR nin 220 W aleti alır almaz yakmak istemiyorum.Akım düşürücü kullanmam gerekir mi? özel mesaj atarsanız sevinirim..
saygılar 🙂
DawnUnder demiş ki:Arkadaslar bnim elimde zoom 707 II ve metal zone 2 var
1. ikisini arka arkaya baglasam mt2 ile zoomun drive eksigini kapatabilir miyim? zoomu sadece delay reverb ve fx icin kullanmak istiyorum sesteki digitallik minimuma inmis olur mu ?
DawnUnder demiş ki:2. mt2 nin yanına daha yumusak bir overdrive pedalı almayı dusunuyorum genis olcekli ton ayarı olan gerektiginde mt2 yi boost edebilecek alternatifle iyi gecinebilecek en iyi pedal hangisidir sizce?
Aklımda ds-1,sd-1, tube screamer ts9 var?? bi de mxr
DawnUnder demiş ki:hocam oncelikle cevabın icin tesekkur ederim..
anladıgım kadaryla analog pedallar lambalı amfilerle daha iyi anlasıyo
bn de roland cube 60 var ,lambalı degil. ve dedigin diger aletler ibanez 2550 ile birlikte
setup ı daha cok konser ve studyo icin kurmak istiyorum..
ds-1 ya da sd1 alma istedigim mt2 nin bni hafif drive larda mutsuzetmesi daha hafif birseye ihtiycım var . Ama mesela delay kullancam atıyorum delay pedalleri zaten digital oluyo. simdi mt2 nin arkasına bi boss dd takma ve bnim zoomu 707 2(preamp ve hersey kapalı delay acık) bir fark var mıdır? processorler analog -digital donusumunu iki kez yaptıkları icin sesi mutlaka bozuo diyolar aynı sey dd-2 de de yok mu?
drive pedallarını zoom dan sonra taksam daha mı iyi olur sinyal donusmemis olur?
yndnrg7321 demiş ki:vox tonelab le....süperdir.
deniz demiröz avt 50 kullanıyordu.hala kullanıyormu bilmiyorum.sitesine bakabilirsin.ben mesaj atıp soru sormuştum cevaplamıştı hemen.bir kaç pedal ve avt50 ile çok başarılı tonlar alıyordu.madem amfi almışsın prosesöre hiç bulaşma bence.sertershach demiş ki:yndnrg7321 demiş ki:vox tonelab le....süperdir.
teşekkürler aleti araştırayım biraz.
halilpazarlama demiş ki:deniz demiröz avt 50 kullanıyordu.hala kullanıyormu bilmiyorum.sitesine bakabilirsin.ben mesaj atıp soru sormuştum cevaplamıştı hemen.bir kaç pedal ve avt50 ile çok başarılı tonlar alıyordu.madem amfi almışsın prosesöre hiç bulaşma bence.sertershach demiş ki:yndnrg7321 demiş ki:vox tonelab le....süperdir.
teşekkürler aleti araştırayım biraz.
hiç birini denemedim açıkçası çok kararsızım proc veya analog setup konusunda sonuçta evde çalıyorum.forumları baya okudum ki sen de okumuşsundur.chuck11 demiş ki:Vox Tonelab SE
Zoom G9.2tt
Pod Xt live
sizce hangısı neden?