Flareos demiş ki:Abi marshall'ın sitesinde goremedim... uretimden falan kaldırıldı sanırım sv1. tunelde falan denemek için bulabilir miyim...
kenna demiş ki:Behringer pedalların kaliteleri hakkında bilgisi olan var mı?
V-Amp 2 debir tondan başka bir tona geçerken 1 sn kadar beklemek zorunda kalıyorsun. Birde bu bekleme sırasında ses biraz bozuluyor. Fakat rp-80'e göre ses olarak çoook daha iyi olduğunu garanti edebilirim. İki aletide kullandım zamanında. Rp-80 oyuncak gibi kalır. V-Amp 2 yeri geldiğinde gerçekten çok kaliteli tonlar alınabilen bir processordur. Gecikmenin dışında bozulması ihtimali biraz daha fazladır sadece. O yüzden V-Amp 2 alacaksan sıfırını ve garantilisini almanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın.PeeDee demiş ki:Arkadaşlar yeni prosesör alacağım, ama karar veremedim. Digitech rp80 veya V Amp 2 almayı düşünüyorum, hangisi daha iyidir. pedalı sahnede kullanacağım, blues, smooth jazz çalıyorum. V Amp 2 deki tonlar arası geçişler çok mu yavaş. Daha once rp50 kullandım ve hızından memnun oldum, Siz hangisini tavsiye edersiniz?
en azından gfx 5 daha kullanışlı bi alet 🙂Endless_road demiş ki:zoom g2 ile gfx5 arasında kaldım..varmı bilen kulanan g2 yeni teknoloji daha ii diyenler var..ama gfx5 daha pahalı bi alet..?
önemli değil, yardım edebildiysem ne mutlu bana 8)PeeDee demiş ki:Çok sağol, zaten sıfırını alacağım mydukkan'dan.